Petra KovandováDesignová a kvalitní čokoláda vždy patřila k noblese okamžiku. To si před osmnácti lety uvědomila i Petra Kovandová a začala podnikat. Vyrábět čokoládové pralinky všech možných tvarů, příchutí, s náplněmi, které rozpalují vášeň v srdci a přitahují ty nejhezčí vzpomínky. Do práce se dala s vervou, neobvyklým nasazením. Dnes je její značka Bon-Bon dobře zavedená jak v České republice, tak na Slovensku. Její obchůdky s čokoládovými divy najdete v nákupních centrech, v Táboře, místě podnikání, ale nakoupit se dá parádně i v tamním Muzeu čokolády a marcipánu. Tedy v době, kterou neupravuje omezení, jež doslova mění business lidem před očima. Pro řadu firem jsou sladké kousky Petry Kovandové nezastupitelné jako vánoční dárky či jako pozornost pro obchodní partnery při nejrozmanitějších příležitostech. Zdá se, že letos mnohým pomůže její výroba nahradit veselé vánoční večírky, stane se určitou alternativou poděkování v závěru roku. Proto jsem se zeptala: