Nově  zrekonstruovanou  prodejnu dm otevírá v Berouně společnost dm drogerie markt s.r.o. Prodejna v atraktivní a snadno dostupné lokalitě disponuje dostatkem parkovacích  míst a nabízí  na  prodejní ploše zvětšené o téměř 30 m2   rozšířený sortiment biopotravin, přírodní kosmetiky, produktů péče o děti, kosmetiky pro muže, dekorativní kosmetiky,   vlasové kosmetiky a výrobků péče o tělo a pleť.

Prodejna dm v Berouně nabízí dětem možnost zabavit se u  herních  prvků, a tím ještě více pozvedá komfort nákupu  jejich rodičům. K dispozici je zákaznické WC s přebalovacím pultem. Obě prodejny  jsou pohodlně dostupné autem, s bezproblémovým parkováním.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila  činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná  společnost dm  drogerie markt  GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 219 prodejen zásobuje  po celé České republice ze svého logistického  centra  v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard  Fischer a Pavel Kadečka.  Celkem v dm pracuje 2 340 spolupracovníků. V obchodním roce 2013/2014 vykázala dm v České republice obrat ve výši 6,815 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných  drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Das gesunde Plus, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax či úplnou novinku dm Bio.