Běháte rádi? AC Sparta Praha nám ke 100. výročí svého stadionu věnovala unikátní startovní čísla - dresy „Letenská míle", která se poběží na 3 kilometrové trati už 17. června. Vyberte si „startovací číslo a dres akce na míru v jednom" doplněný logem Srdcerváčů a podpořte nás na pražské Letné!

Mostecký okruh premiérově hostí souboje upravených cestovních vozů FIA European Touring Car Cup (ETCC). A Srdcerváčům věnoval na akci, která proběhne začátkem října, VIP vstupenky.

Co je větší zábava než číst komiks? Vyrobit si svůj vlastní! Ideálně o prázdninách, kdy počasí nebude přát akcím venku. Knížka „Tvůj život v komiksu" je určená především pro kluky od 9 do 13 let. Reaguje na častou oblibu komiksových příběhů u dětí, ale zároveň nabízí něco zcela nového.

Nekonvenční minimalistické šperky vyrobené ze skleněných kuliček, čisté linie z dílny mladé české designérky Adély Pečlové. To jsou náhrdelník a náramek, které jsou úplnou novinkou v našem katalogu.

Výjimečná noční prohlídka jinak v noci nepřístupné brněnské spalovny (zařízení na energetické využívání odpadu) a dotřiďovací linky s odborným výkladem a s možností fotografování. Skoro dvouhodinový zážitek je ideální pro fotografy - sběratele nevšedních industriálních záběrů. Dozvíte se ale také, kde končí váš odpad, co se s ním děje a jak z něj lze získat suroviny a energii.

Udělejte si radost a podpořte dobrou věc!

(tz)