Ajala mazanec 5Velikonoce bez tradic? Ty si nedokáže představit ani Ajala, proto své mayské kořeny spojila s křesťanskými zvyky a zalila je do tabulky čokolády. Dala tak vzniknout originálním chutím velikonočního Mazance, Chleba a Vína, kterým jednoduše nejde odolat. Posuďte sami.

Chleba, Víno a... Čokoláda!
Ajala to pojala po svém. Chleba a víno proměnila v čokoládu, a poslední večeři tak udělala čokoládovou. Do výběrové 63% čokolády přidala špetku kmínu, soli, lahůdkového droždí a sušeného žitného chleba. Jako jedna z mála porušuje tahle čokoláda své pravidlo: nechat rozplynout a nekousat. Tady neplatí a křupavost si o kousnutí vyloženě říká. Přináší totiž nepopsatelný požitek, o kterém se vám bude zdát ještě na Velkou noc.

Kdo říkal, že víno musí být jen tekuté? S touhle čokoládou dostanete vymodlenou chuť oblíbeného moku, ale bez rizika kocoviny. Byla vyrobena z haitských bobů pomocí dlouhého macerování v lahodném naturálním víně a kromě lehkého nádechu alkoholu příjemně překvapí svěžími tóny ovoce, které plynule přechází v lahodnou smetanovou chuť, přitom v ní mléko nenajdete.

Poslední večeři podle Ajaly můžete koupit i v balíčku, ve kterém najdete obě čokolády. 

Mazaně dobrá
Čokoláda, která je zároveň pečivo. Cože? Mazanec od Ajaly vás vynese do nebeských výšin, je totiž božsky vláčná a voňavá. Obsahuje výběrové kakaové boby, brown butter s lehce oříškovou až karamelovou chutí a kousky křupavých mandlí a rozinek jako každý správný mazanec.

Křupavá nadílka Vlašáků v čokoládě
Ajala na Velikonoce zabalila vlašáky do té nejjemnější čokolády a vytvořila harmonii chutí, po které budete toužit nejen o Velikonocích. Vlašáky z Moravy obalené v lahodně krémové 65% čokoládě se hodí jako dezert ke kávě, a pokud je neukořistíte pro sebe, můžete jimi pohostit své blízké u svátečního posezení. Teď už jen zbývá rozlousknout, kdo je sní, chuť na tě totiž budou mít všichni.

Spojit tradice s tou nejlahodnější chutí byl pořádný oříšek, ale Ajala to, jako vždy, zvládla na jedničku. Tak krásné, mazané a křupavé!

(tz)