webFrancouzska restaurace Roman Paulus foto zdroj Lazne Luhacovice asDegustační menu o šesti chodech, pozorná péče sommeliéra a prvorepublikové prostředí… to a mnohem více slibuje gala večeře s michelinským šéfkuchařem Romanem Paulusem v luhačovickém hotelu Alexandria!

„V rámci degustačního menu se můžete těšit na úvodní welcome drink, po němž budou následovat pochoutky jako kachní paštika, topinamburový krém, pošírovaná treska nebo telecí svíčková s kroketou,“ prozrazuje Ing. Miroslav Procházka, ředitel ALEXANDRIA Spa & Wellness hotelu, a dodává: „Všechny pokrmy bude připravovat michelinský šéfkuchař Roman Paulus, který vás navíc celým večerem osobně provede.“ Událost proběhne proběhne v pátek 26. ledna 2024 ve Francouzské restauraci hotelu Alexandria. Cena degustačního menu činí 2 500 korun a za příplatek ho lze doplnit profesionálním párováním vín z Mikrosvín Mikulov. Akci je navíc možné absolvovat i v rámci pobytu s názvem Gala večeře s Romanem Paulusem & Wellness, který mimo výborného jídla zahrnuje také volný vstup do wellness centra ve stylu starořímských lázní se saunovým světem.

Pokud tedy přemýšlíte, co nadělit pod stromeček sobě nebo svým milovaným, vyrazte do hotelu Alexandria a hoďte své chuťové buňky do gala!

(tz)