Rush Spectrum 02webZnačka obuvi Vuch přichází s dámskými módními teniskami. Byly navrženy ve spolupráci s Martinem Brnou a hýří všemi barvami.

Dámské módní růžové tenisky Vuch Rush Rose
Dámská kolekce Rush byla vytvořena pro všechny náročná chodidla, co tak ráda kombinují styl a pohodlí. Mají měkkou, ale pevnou a odolnou podešev doplněnou o vypolstrovanou vložku s paměťovou pěnou. To zajistí 100% pohodlí a měkký dopad. Přiléhavý svršek se zase díky pružnému a odolnému mesh materiálu dokonale přizpůsobí tvaru nohy. Mají lehké provedení, drobné reflexní prvky a silikonové zpevnění nártu a paty. Design byl navržen ve spolupráci s Martinem Brnou.

Dámské módní šedé tenisky Vuch Rush Wild
Pro milovnice tenisek, která si potrpí na jedinečný design, styl a pohodlí. Tenisky mají měkkou, ale pevnou a odolnou podešev doplněnou o vypolstrovanou vložku s paměťovou pěnou. Díky pružnému prodyšnému svršku a odolnému mesh materiálu dokonale přizpůsobí tvaru nohy. Mají drobné reflexní prvky a lehké provedení. Pro větší stabilitu slouží silikonové zpevnění nártu a paty. Tyto jedinečné tenisky ve spolupráci s Vuch navrhl český designér Martin Brna.

Dámské módní modré tenisky Vuch Rush Spectrum
Tenisky, které jen tak někdo nepřehlédne. Přesně takové jsou modré tenisky od Vuch. Jsou nejen pohodlné, stylové, ale jedinečné svým designem, na které navrhl český designér Martin Brna. Tenisky mají měkkou, ale pevnou a odolnou podešev doplněnou o vypolstrovanou vložku s paměťovou pěnou. Díky pružnému prodyšnému svršku a odolnému mesh materiálu dokonale přizpůsobí tvaru nohy. Mají drobné reflexní prvky a lehké provedení. Pro větší stabilitu slouží silikonové zpevnění nártu a paty.

(tz)