Velká Manner Tour zavítala v rámci výročí 125 let na trhu oplatek i do České republiky a setrvá tu do konce června. Akce je poděkováním věrným zákazníkům a fanouškům firmy Manner, jež ctí především kvalitu svých produktů. Celkem se konvoj radosti a zábavy zastaví ve sto dvaceti pěti městech celé Evropy. Jenom v Čechách, na Moravě a na Slovensku to bude čtyřicet pět míst. Promo team projede okolo deseti tisíc kilometrů. Milovníci lahodné kvalitní čokolády a křupavých oplatek z Vídně budou mít možnost v období promo akcí splnit si své osobní „Manner růžové sny" v podobě výhry jedné z mnoha cen, které bude Manner na tour rozdávat a hlavně možnost soutěžit o sedm víkendů ve Vídni. Chybět nebudou ani nafukovací atrakce, moderátor v roli továrníka Josefa Mannera - zakladatele firmy, hudba, dárky, soutěže, sampling, zkrátka zábava pro celou rodinu, na vybraných místech bude i horkovzdušný balon Manner. Mezi nejatraktivnější místa, kde se celá kolona zastaví, bude například areál lázně Jeseník, ZOO Lešná ve Zlíně, Poděbrady, Máchovo jezero, Praha a jiné.

Čokoláda pro všechny" bylo motto Josefa Mannera I., když zakládal společnost. V duchu jeho odkazu připravujeme i velkou Manner Tour 2015. A to tak, aby kvalitu výrobků z těch nejlepších ingrediencí ochutnal úplně každý. Výběr ingrediencí a jejich kvalita byly vždy nejvyšší prioritou firmy Manner, a to se nezměnilo ani po 125ti letech," uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel společnosti Manner s.r.o. „Praha zahájila oslavy výročí vídeňské firmy už v březnu tohoto roku v Občanské plovárně. V polovině května na tuto párty navázala šňůra akcí naplněných soutěžemi o věcné ceny, kolem štěstí, odměnami pro výherce v podobě letu upoutaným balonem v rámci akce na vybraných místech nebo foto stěnou. Zábavu jsme připravili pro celou rodinu," dodává Aleš Aldo Koláček.

Pro fanoušky Manner jsou přichystány tento slavnostní rok jubilejní dózy tzv. Wander Box, které zákazník obdrží zdarma k vybraným výrobkům při speciálních akcích. V každém městě odstartuje zábava ve všední dny od 13-18h a o víkendech od 10-16h, časy se však mohou změnit dle typu akce. Partnery Manner tour jsou například rádio Kiss, Krokodýl, Jihlavanka, Avon, Láznička, Sushi Point, nebo mlékárna Valašské Meziříčí.

(tz)

 

 

 

 

 

 

 

 


Vídeňská společnost Josef Manner & Comp byla založena v roce 1890. Za dobu své existence se etablovala jako specialista na výrobu vaflí, dražé a pěnových cukrovinek. Na rakouském trhu zaujímá číslo jedna a na celkovém trhu s cukrovinkami místo třetí. Centrála se nachází ve Vídni, další výroba je v Pergu a ve Wolkersdorfu. Výroba probíhá výhradně v Rakousku. K Manner rodině patří vedle slavných Manner Neapolitaner s lískooříškovým krémem i značky Casali s populární oblíbenými Rum-Kokos kuličkam, banánky v čokoládě a Napoli s klasickým Dragee Keksi, stejně jako populární Mozartovy koule od Victora Schmidta. Manner výrobky se prodávají přibližně v padesáti zemích po celém světě, prodejní kanceláře jsou v Německu, České republice a ve Slovinsku. Žádná jiná rakouská společnost nespojuje Manner vídeňskou tradici s moderním image, tak jako Manner. The taste of Vienna! Společnost je rodinnou firmou se sídlem ve Vídni a veškeré své výrobky vyrábí výhradně v Rakousku. Manner je lídrem na trhu s oplatkami a vaflemi již 125 let.