Novou prodejnu ve Zlíně otevře společnost dm drogerie markt v pátek 24. 4. 2015. V tomto městě se jedná již o třetí prodejnu dm. Zákazníkům nabídne 379 m2 prodejní plochy.
Nová prodejna se nalézá v blízkosti obchodního centra Centro Zlín v Malenovicích, je snadno dopravně dostupná, s bezproblémovým parkováním. Pro zákazníky je připraven rozšířený sortiment výrobků péče o tělo a pleť, vlasové kosmetiky, biopotravin, produktů péče o děti a krmiv pro zvířata.
Rodiče s malými dětmi jistě uvítají herní prvky instalované v prodejně s cílem nabídnout dětem zábavu, a rodičům tak zvýšit komfort nakupování. K dispozici je také zákaznické WC s přebalovacím pultem.

O společnosti dm drogerie markt
dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 219 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer a Ing. Pavel Kadečka. Celkem v dm pracuje 2 340 spolupracovníků. V obchodním roce 2013/2014 vykázala dm v České republice obrat ve výši 6,815 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Das gesunde Plus, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax či úplnou novinku dm Bio.

www.dm-drogeriemarkt.cz

www.facebook.com/dm.cesko