Perlickova koupel 4 foto zdroj Lazne Luhacovice asHotelové ubytování, kvalitní strava, zdravotní péče profesionálů…Služby, kterými se jistě hýčkáme při každém lázeňském pobytu. Ovšem i v lázních se dá ušetřit, a to hned několik tisíc korun.

Pokud jsme ochotni vzdát se výhody mít vše pod jednou střechou, obětovat pár kroků navíc a docházet třeba na procedury. „Kvalita lázeňských služeb zůstává pro každého stejná, bez ohledu na to, kde jsou hosté ubytováni. Avšak pokud zvolí lázeňské domy nabízející pouze ubytování se snídaní a na zbytek služeb docházejí, mohou na pobytu ušetřit i třetinu celkových nákladů,“ uvádí Ing. Jiří Dědek, generální ředitel Lázní Luhačovice, a.s. A že takové hotely nemají co nabídnout? Omyl! I bez těchto služeb si drží své přednosti. „Za atmosférou 1. republiky návštěvníci jezdí do Domu Bedřicha Smetany, kde je čeká secesně dobově zdobený interiér. Docházkové vzdálenosti se nemusí nikdo z nich obávat, díky poloze přímo v lázeňském centru je vše potřebné vzdálené do 300 metrů,“ informuje Ing. Jiří Dědek. A pokud vás více láká probouzet se v domě od Dušana Jurkoviče a zároveň relaxovat pohledem do obklopující zeleně lázeňského parku? Není problém! „Hotel Jestřábí nese naplno Jurkovičův odkaz v podobě hrázděného zdiva, luxferů i barvitého interiéru a hosté si naplno vychutnávají osobitě autentickou atmosféru lidové secese. Z oken hotelu Jestřabí se můžete potěšit nejen pohledem na rozkvetlou Japonskou zahradu či jezírkovou fontánu, ale v přímé blízkosti je i zcela nově otevřený areál Slunečních lázní rovněž od Dušana Jurkoviče. Vše od hotelu doslova na dosah ruky,“ dává tip Ing. Dědek.

Přitom samostatných hotelů a penzionů s osobitým charakterem je v Lázních Luhačovice celá řada. Až budete plánovat svůj další lázeňský pobyt, nezaměřujte se proto pouze na hotely s komplexními službami. Vaše peněženka vám poděkuje a vy se přesto neochudíte o plnohodnotnou péči.

(tz)