ipl braun skin i expert jp image04 change head notification 0600 v006 jsBraun Skin i-expert IPL je první IPL systém na světě, který se učí s každým dalším použitím. Co to znamená? Že bude epilace pomocí intensivního pulsního světla zážitkem šitým na míru právě vám. Společně s aplikací, jež vás vede v reálném čase k dosažení těch nejlepších výsledků, se stává expertem právě na vaši hladkou pokožku. Nyní můžete pracovat v pohodlí domova jako svá vlastní kosmetička a dosáhnout stejných dlouhotrvajících výsledků při odstranění chloupků prakticky v jakýchkoli partiích. 

Automaticky přizpůsobuje vysílanou energii tónu pokožky

Braun Skin i-expert z dílny německého výrobce elektroniky pro osobní péči představuje inteligentní systém, který automaticky přizpůsobuje vysílanou energii odstínu vaší pokožky a aktivně vám poskytuje personalizované ošetření v reálném čase pro každou oblast těla. Poprvé tak máte možnost zcela libovolně si vybrat, které chloupky odstranit a které ne, přesně tak, jak chcete. 
 
"IPL neboli intenzivní pulzní světlo je technologie využívající přeměnu světlené energie na tepelnou. Světelné paprsky, které epilátor vydává, zasahují melanin ve folikulech chloupků pod povrchem kůže. Tím přerušují cyklus dorůstání chloupku. Docílíme tak dlouhodobě hladké pokožky bez chloupků. Intervaly mezi ošetřeními potřebné pro co nejlepší výsledky jsou velmi individuální a odvíjí se od barvy a tloušťky chloupků a kontrastu mezi barvou chloupku a vaší pokožky. Benefitem nového modelu IPL epilátoru Braun Skin i-expert je sestavení časového plánu epilací vám na míru, intervaly totiž přizpůsobí doposud dosaženým výsledkům," vysvětluje dermatoložka MUDr. Jana Housková.
 

Chytré funkce Braun Skin i-expert IPL

braun Skin i xpert IPL image15 product bedroom 0085 v006 jsInteligentní zpětná vazba pokrytí a rozpoznání hlavice přístroje Braun Skin i-expert IPL vám umožní dosáhnout nejlepších výsledků, protože vás v reálném čase navádí, abyste nevynechali žádné ošetřované oblasti. Navíc jako jediný
 produkt svého druhu na světě pro domácí IPL epilaci automaticky přizpůsobuje intenzitu a výkon záblesků odstínu vaší pokožky. Funkce Skin Check se stará o tu nejlepší možnou efektivitu s ohledem na bezpečí vaší kůže a doporučí, jak vylepšit příští ošetření. Nástroj pro sledování osobního pokroku a chytrý kalendář vám automaticky přizpůsobí plán ošetření a ukáže vám, kolik jich ještě zbývá, abyste se mohli těšit z hebké a hladké pokožky až rok. Máte tak kontrolu nad svým postupem v odstranění chloupků, a to za zlomek ceny návštěvy salonu. Jen nezapomeňte na jednu důležitou věc. Stejně jako ošetření v profesionálním salonu, poskytne i Braun i-expert IPL ty nejlepší výsledky při pravidelném používání. 
 
***