Oral B POC iO Sonos Series 10 Stardust White UK Out of Pack 20 12 2021 1 2Že by se dokázal zubní kartáček přizpůsobit individuálním potřebám a stavu zubů? Nový Oral-B iO 10 to zvládne a poskytuje zpětnou vazbu v reálném čase. Pomůže dokonale pokrýt zuby, dodržet dobu čištění a správný tlak. Revolučně usnadňuje péči o chrup a krásný úsměv. Kombinuje jemné mikrovibrace s unikátní kulatou kartáčkovou hlavou inspirovanou zubními lékaři, která přináší pocit profesionální čistoty každý den.

Stvořeno pro citlivé zuby

Spojení unikátní kulaté kartáčkové hlavy Oral-B iO a jemných mikrovibrací je určené pro uživatele s citlivými zuby a dásněmi. Srovnáte-li jeho efektivitu s běžnými zubními kartáčky, dočkají se uživatelé už za týden o 100 % zdravějších dásní a komfortního pocitu svěžesti. Systém lineárního magnetického pohonu totiž účinně nasměruje čisticí energii do konce každého jednotlivého vlákna.

Chytré funkce a nabíječka Sense

Elektrický zubní kartáček Oral-B iO 10 je dodáván s revoluční chytrou nabíječkou iO Sense, která poskytuje personalizované vedení a intuitivně vás v reálném čase provází tak, abyste si užili čistění skutečně na míru ve všech šesti zónách chrupu.

Funkce 3D MAPOVÁNÍ ZUBŮ s umělou inteligencí sleduje, jak si čistíte přední, horní a zadní plochy zubů, a vede vás k nejlepšímu možnému výsledku. Chytrý senzor tlaku signalizuje pomocí červené, bílé nebo zelené barvy kontrolky, jaký tlak vyvíjíte.

Na interaktivním barevném displeji se zobrazují důležité informace: režimy čištění, připomínka výměny kartáčkové hlavy a malé povzbuzení, pokaždé, když kartáček zapnete a když dokončíte péči o zuby. Vybírat lze se sedmi režimů čištění: pro každodenní čištění, jemný, péče o dásně, intenzivní čištění, bělicí, super jemný, čištění jazyka.

Pro vaše nejlepší výsledky a zážitek z čištění si stáhněte aplikaci Oral-B, připojte k ní kartáček a pravidelně ji aktualizujte. Chcete, aby ladil k doplňkům a interiéru vaší koupelny? V černé či bílé variantě nikdy neuděláte chybu. Styl je elektrickému zubnímu kartáčku Oral-B iO 10 vlastní.

***