Monika-Bagarova.jpgSpolečnost Huawei uvádí na český trh prémiový smartphone Huawei P10. Vlajkový model Huawei je k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 15 999 Kč v barevných variacích Graphite Black, Mystic Silver, Prestige Gold a Dazzling Blue. V Praze v rámci slavnostního večera k uvedení Huawei P10 v ČR přestavila společnost Huawei, za účasti obchodních partnerů a novinářů, i tvář kampaně nové vlajkové lodi zpěvačku Moniku Bagárovou.

Společnost Huawei uspořádala 30. března 2017, v předvečer uvedení své vlajkové lodi Huawei P10 na trh v ČR, slavnostní akci pro obchodní partnery a novináře. Slavnostního večera se zúčastnil i pan Wang Yanmin, President of CEE and Nordics, Huawei Consumer BG, stejně jako Radoslaw Kedzia, Managing Director Huawei Technologies (Czech) a Anson Zhang, Consumer BG Director, Huawei Technologies (Czech).

 

Společnost Huawei v průběhu slavnostního večera představila tvář svého nového vlajkového modelu Huawei P10, kterou se stala Monika Bagárová. Monika je nejen talentovaná mladá zpěvačka, ale rovněž významná osobnost sociálních sítí, zejména Facebooku a stále populárnějšího Instagramu,

„Fotografie jsou neoddělitelnou součástí mého života a moji fanoušci do něj mohou jejich prostřednictvím nahlédnout. Snažím se skrze ně vyprávět příběh, proto si dávám záležet na tom, jak každý můj sdílený snímek vypadá," vysvětluje zpěvačka. „Jejich vizuální stránka je pro mě stejně důležitá, jako jejich obsah. Proto jsem z Leica selfie kamery u Huawei P10 nadšená a skutečně oceňuji kvalitu fotografií. A samozřejmě nádherný design," dodává Monika.

Spojení Moniky Bagárové se smartphonem Huawei P10 je prvním krokem vzájemné spolupráce v roce 2017. Monika se objeví nejen v aktuálních vizuálech telefonu P10, které jsou dílem fotografa Ondřeje Pýchy, ale i v kampani na sociálních sítích.

Trojice fotoaparátů Leica 8, 12 a 20 MPx

Celokovový smartphone s úhlopříčkou displeje 5,1 palce je vybaven druhou generací duálního fotoaparátu, na jehož vývoji se po úspěšné spolupráci při předcházejícím modelu opět podílela společnost Leica. Hlavní duální fotoaparát (12MPx barevný snímač a 20MPx černobílý snímač), nově disponující optickou stabilizací obrazu, doplňuje přední 8MPx selfies fotoaparát, jenž je rovněž certifikován společností Leica. Díky němu je možné pořídit ještě dokonalejší portrétové fotografie.

Čtečka otisku prstů jako ovládací prvek

Čtečka otisku prstů se přesunula na přední stranu a nově slouží také jako ovládací prvek zařízení. Huawei P10 má novou nadstavbu uživatelského prostředí EMUI 5.1 s řadou nových užitečných funkcí. Vysokokapacitní 3200mAh baterie podporuje technologii rychlého nabíjení HUAWEI SuperCharge (5V/4,5A), díky které je možné za třicet minut nabíjení dosáhnout úrovně kapacity baterie, která vystačí na celý den užívání.

(tz)