Společnost dm drogerie markt otevře v pátek 31. 03. 2017 novou prodejnu v Jablonci nad Nisou. Z Dolního náměstí se prodejna přesunula do nového obchodního centra Central Jablonec. Prodejna dm v nejnovějším designu je na nové adrese dostupná sedm dní v týdnu a kromě skvělé nákupní atmosféry umožňuje zákazníkům pohodlné parkování na krytém parkovišti s dostatkem parkovacích míst.

Prostorná prodejní plocha navíc nabídne bohatý sortiment ve všech oblastech péče o zdraví a krásu. Návštěvníky jistě potěší milý a vstřícný personál, který vždy ochotně poradí s výběrem produktů. Děti ocení hrací kostku a houpacího koníka, se kterými si mohou pohrát, zatímco jejich rodiče v klidu nakupují. Nákupy zcela jistě zpříjemní také unikátní čtecí lupy umístěné na všech nákupních vozících nebo možnost využití v prodejně bezplatného wi-fi připojení, a to až na dvě hodiny denně zdarma. K dispozici je také bezbariérová toaleta s přebalovacím pultem.
Ve dnech 31. 3. - 1. 4. k příležitosti slavnostního otevření prodejny navíc zákazníci pořídí celý svůj nákup o 20 % levněji.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 223 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer a Pavel Kadečka. Celkem v dm pracuje 2 715 spolupracovníků. V obchodním roce 2015/2016 vykázala dm v České republice obrat ve výši 7,849 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, DAS gesunde PLUS, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax, dmBio či novinku trend IT UP.

(tz)