IMG_0784_z.jpgPo několikaleté odmlce se sportovní móda Sergio Tacchini opět vrací do Prahy. Nedávno byl otevřen nový a jediný kamenný obchod v přízemí pasáže Černá růže na pražských Příkopech. Slavnostního zahájení se zúčastnila fedcupová reprezentantka Barbora Strýcová, která tuto značku na kurtech obléká.

Pokud se rádi oblékáte na sport stylově a trendy, máte novou šanci rozšířit svůj šatník se sportovními kousky legendární italské značky Sergio Tacchini. Po dlouhé odmlce můžete znovu vyrazit na nákupy, především tenisové, golfové a volnočasové módy. V novém kamenném obchodě a e-shopu lze vybírat oblečení z aktuálních kolekcí a do budoucna přibudou i boty, tašky či doplňky včetně hodinek. Značka, ve které se snoubí italský styl, inovace a kvalita s tenisovou DNA, se tak pomyslně přenese z Milána do Prahy.

„Proč jsem se rozhodla tuto značku znovu přivést do Prahy? Odpověď je jednoduchá. K Sergio Tacchini mám osobní vztah, je to moje srdeční záležitost. Jsem velká tenisová fanynka, tenis také na seniorské úrovni hraji. Sportovní styl oblékání se mi vždy líbil a osobně se oblékám u této značky už 30 let. Proto mě mrzelo, že obchody Sergio Tacchini z Prahy zmizely. Řekla jsem si, že si tato značka kamenný obchod v české metropoli zaslouží, tak jsem ho vybudovala,” říká Zuzana Eliášová, majitelka obchodu Sergio Tacchini v pražské ulici Na Příkopě.

Společnost, kterou v roce 1966 založil profesionální tenista Sergio Tacchini a nese jeho jméno, v minulosti oblékala i takové hvězdy jako Martinu Navrátilovou, Johna McEnroa, Martinu Hingisovou, Peta Samprase, Gabrielu Sabatini či Gorana Ivaniševiče. V současné době hvězda značky Sergio Tacchini stoupá stále vzhůru a v jejích modelech i nadále hrají přední světoví tenisté - například Barbora Strýcová, Martin Kližan, Jekatěrina Makarovová, Gilles Müller a další. Značka ve své historii také několikrát vytvořila kolekci pro italskou výpravu na olympijských hrách.

www.sergiotacchiniprague.cz