TOP_zeny_Ceska.jpgV pondělí 23. 1. se ve Fóru Karlín předávaly ceny v anketě TOP ženy Česka 2016. Hlavní kategorii soutěže, TOP žena byznysu, vyhrála Kateřina Jirásková (finanční ředitelka a předsedkyně představenstva, PPF Financial Holdings). Cenu jí předala Radka Pekelská, ředitelka lidských zdrojů MONETA Money Bank. Další v pořadí se umístily Petra Procházková (finanční ředitelka a členka představenstva, Agrofert) a Michaela Chaloupková (členka představenstva, ČEZ a.s.). Generálním partnerem akce byla MONETA Money Bank.
V Karlíně se v pondělí předávaly i ceny ve dvou dalších kategoriích. Na prvních třech místech v kategorii TOP žena veřejná sféra se umístily Blanka Říková (imunuložka, Mikrobiologický ústav AV ČR), Zlata Holušová (ředitelka festivalu Colours of Ostrava) a Milena Černá (ředitelka Výboru dobré vůle, Nadace Olgy Havlové). V kategorii TOP ženy start-up vyhrála Lucie Brešová (Kiwi) před Vladimírou Teskovou (TeskaLabs) a Boženou Řežábovou (Gamee App). Výherce vybírala odborná porota z více než 300 manažerek a podnikatelek.

Foto zleva: Kateřina Jirásková, finanční ředitelka PPF a.s. (vítězka v kategorii byznys), Michaela Bakala, patronka projektu TOP ženy Česka a Radka Pekelská, Chief HR Officer, MONETA Money Bank

Autor fotografie: Lukáš Bíba

(tz)