Mezinárodní program Gustino, který uvedla do českých restaurací společnost Accor Services, přizval do svých řad šéfkuchaře Romana Hadrbolce, novou tvář celého programu pro rok 2008. Roman Hadrbolec představí v prostorách DownTown Café Praha své kuchařské umění v podobě malé kuchařské show.
Skutečnost, že vyvážené stravování je základem nejenom úspěšného dne, ale má i přímý vliv na výkonnost zaměstnanců, je všeobecně známa. V realitě každodenního života ale není příliš snadné, hlavně během hektického pracovního týdne, dostát zásadám zdravé výživy. S řešením přichází společnost Accor Services a mezinárodní program „GUSTINO“. Jeho cílem je usilovat o zvýšení povědomí v oblasti vyvážené stravy mezi zaměstnavateli, zaměstnanci, ale i v řadách široké veřejnosti. Do programu už se zapojilo velké množství restaurací po celém světě, které nabízejí pokrmy připravované podle pravidel programu Gustino. Ve spojení se stravenkami Ticket Restaurant se jedná o skvělou alternativu pro kvalitní a moderní stravování zaměstnanců.
Podstatou programu Gustino je stravování podle zásad tří S:
- Správné ingredience
- Správný poměr těchto ingrediencí
- Správné technologie zpracování ingrediencí
Společnost Accor Services chce spolupracovat s těmi nejlepšími, uspokojit potřeby i těch nejnáročnějších klientů, získat si jejich důvěru. Pro letošní rok si proto přizvala do svých řad Romana Hadrbolce, šéfkuchaře světových celebrit, zkušeného mistra kuchařského umění, který stejně jako Gustino respektuje nejnovější trendy zdravé výživy. Originální recepty, které vám Gustino spolu s Romanem předkládají, ukazují, že zdravé a zároveň chutné stravování není vůbec složité a ani nákladné.
Recepty, s nimiž máte možnost se seznámit, byly sestaveny odborníkem na slovo vzatým, jenž samozřejmě bral i ohled na to, že ne všichni z nás jsou profesionálními kuchaři. Nápaditost, složitost přípravy a ohodnocení chuti jednotlivých pokrmů je pak na vás.
Gustino chce přinášet nejen zdravou stravu, ale také výbornou chuť. Tu pokrmům dodají mimo jiné i vhodně vybrané a použité bylinky a koření. Roman Hadrbolec už vařil v nejrůznějších koutech světa a přivezl si odtud spoustu tipů na nové a zajímavé kombinace chutí a ingrediencí, se kterými se můžete setkat v našich receptech.
Doufáme, že vás dnešní setkání inspiruje a rozhodnete se podpořit principy Gustino, jenž klade důraz na zdravý životní styl a respektuje moderní trendy ve stravování.