Mixit proteinovy drink2Rozhýbejte s jarem nejen své tělo, ale i chuťové buňky naráz s Mixit proteinovými drinky. Je libo tmavá čokoláda, slaný karamel, nebo spíš osvěžující borůvka či malina? Proteinový Mixit drink se hodí na procházku, sport, ale i jen tak do školy.

Jsou jako všechno od Mixit plné ovoce, kakaa a možná přesvědčí i ty, kdo se jinak do týmu „nabrat hmotu“ neženou.

Čisté složení s pravým ovocem a kakaem
Zapomeňte na běžné proteinové nápoje s umělou chutí a vyzkoušejte drink od Mixit, který vás dostane do kolen. Nebo spíš do formy? Kromě bílkovin obsahuje komplexní sacharidy, vlákninu, vitamíny a minerály ze skutečného ovoce. Díky tomu spolehlivě zasytí a ještě si na něm pochutnáte. Mixit má navíc v rukávu příchuť pro každou náladu i každý workout. Na výběr je:

  • banán + jahoda
  • banán
  • malina
  • vegan čokoláda
  • borůvka
  • slaný karamel
  • kakao

Proteinový Mixit drink je ideální na doplnění energie po tréninku nebo jako svačinka do školy, do práce či na výlet. Připravit si ho můžete v novém Mixit Shakeru, který vám protein parádně zamixuje. Žádné hrudky a než řeknete křup, máte hotovo. K dostání je v růžové, mátové nebo černé variantě, všechny s objemem 400 ml a praktickým zaklapávacím víčkem.

Mixit to umí i bez mléka
Jak chutná protein šitý na míru veganům? Mixit vsadil na kombinaci rýžového, hrachového a sojového proteinu a vytvořil veganský tým, se kterým vyhraje každý zápas. Aby jemnou krémovou konzistenci vychytal, do branky nasadil to nejkvalitnější kakao. A sladkou chuť? Tu si střihly přírodní sladidla xylitol, březový a kokosový cukr, proti kterým nemá ten obyčejný bílý žádnou šanci.

V tubusu, sáčcích nebo jako degustační mix
Mixit má na výběr všechny drinky ve dvou různých baleních. Ten v tubusu (od 499 Kč za 1000g podle druhu) je ideální pro ty, kdo si drink připravují doma a chtějí mít pořádnou zásobu vždy po ruce. Jednoporcové balení v sáčku (od 35 Kč/sáček podle druhu) si zase připravíte kdykoliv během dne a není potřeba nic dávkovat. A pro nerozhodné mlsouny je tu degustační mix, se kterým můžete objevovat různé příchutě.

(tz)