Návrh bez názvu copyLimogang, distributor originálních limonád, přichází na český trh s osvěžující novinkou Seicha Matcha Jahoda. 

Unikátní perlivá limonáda v sobě dokonale kombinuje chuť lahodných jahod, šťavnatých meruněk a uklidňující sílu čaje matcha. Stačí jeden doušek a okamžitě v sobě ucítíte osvěžení a zároveň probuzení celého těla i mysli.

Nová příchuť jahoda – meruňka vznikla spojením dvou ingrediencí, které pro nás možná trochu překvapivě, mají v asijské a japonské čajové kultuře hluboké kořeny. A obě se navíc skvěle hodí k čaji matcha. Jahody jsou pro svoji aromatickou a sladkou chuť tradiční oblíbenou stálicí v asijských kavárnách. Meruňky se do Japonska dostaly už ve starověku a díky svému nezaměnitelnému chuťovému profilu si brzy vydobily místo na slunci. Šumivý prvek, který je pro limonády Seicha Matcha typický a ještě podtrhuje moderní, osvěžující šmrnc, který z této limonády dělá všestranný a lahodný nápoj pro každou příležitost.

Limonády Seicha Matcha pocházejí z malé rodinné firmy dvou bratrů, kteří se rozhodli představit čaj matcha trochu jinak. Vyrobili z něj nezaměnitelně zelený, osvěžující, perlivý drink s bublinkami, který je inovativní alternativou klasického čaje matcha. V každé lahvi Seicha Matcha je ho 1,3 gramu v bio kvalitě a na naše tělo má neobyčejné účinky. Přírodní kofein, který obsahuje, organismus nakopne až na 6 hodin a aminokyselina
L-Theanin nás naopak harmonizuje a zklidní. Výsledkem této unikátní symbiózy je soustředěná a příjemně klidná mysl.

Novou limonádu Seicha Matcha Jahoda koupíte za doporučenou cenu od 45 do 55 korun, obsah lahve je 0,33 litru. Lahve od Seicha Matcha jsou zálohované a jejich opětovné vrácení do oběhu pomáhá ekologii. Prázdné lahve lze vrátit v mnoha večerkách, ve kterých je možné limonády Seicha Matcha koupit a jsou označeny bannery se zálohovou kampaní: Koupím – vypiju – vrátím. 

Více informací najdete na: www.limogang.com

(tz)