Brandon_Bays_NaMaJa (1).jpgHledáte způsob, jak být v životě šťastnější? Trápí vás zdravotní problémy, které se nedaří úspěšně vyléčit? Toužíte po naplňujícím životě? Nejen na tyto otázky odpoví seminář světově známé autorky a terapeutky Brandon Bays žijící ve Velké Británii. Třídenní praktický kurz Intenzivní cesta a Pokročilé nástroje vám ukáže způsob, jak významně ovlivnit kvalitu svého života přirozeným procesem samoléčby. Seminář proběhne od 18. do 20. března 2016 v Praze.

Na snímku uznávaná terapeutka Brandon Bays. Foto: Cestabrandonbays.cz.

Metoda Cesta vznikla spontánně v době, kdy byl Brandon Bays diagnostikovaný nádor dělohy. Bez léků i operace, jen pomocí jednoduché integrace mysli, těla a ducha, se během pouhých sedmi týdnů podařilo terapeutce vlastní nádor velikosti basketbalového míče vyléčit. Techniky popsala v knize Cesta („The Journey"), která se stala celosvětovým bestsellerem a spolu s dalšími knihami vyšla i v češtině. Úspěšnost této metody potvrzují i výsledky nejmodernějších vědeckých výzkumů z oblasti buněčné biologie. Potlačení emocí totiž způsobuje zablokování buněčných receptorů a narušení komunikace mezi buňkami. Díky metodě Cesta je můžete opět uvolnit a výrazně zlepšit svůj fyzický i duševní stav. Živým důkazem je nejen Brandon Bays, ale i tisíce uzdravených dospělých a dětí po celém světě.

Pro koho je seminář určen?

„Intenzivní Cesta s Brandon Bays je určena všem, kdo chtějí pracovat na svém životě. Třetí den probíhá seminář Pokročilé nástroje, který je především založen na prohloubení schopností vést proces Cesty tak, abyste jej skutečně mohli začlenit do svého života a života vašich blízkých," vysvětluje Bohdana Nádas, terapeutka Cesty a pořadatelka akce z WiNspirace 4U. „Já sama jsem při prvním setkání s Cestou patřila mezi ty, kdo si myslí, že žádné problémy nemají. Pouze jsem měla pocit, že přešlapuji na místě a chtěla jsem si ověřit, jestli ve mně nezůstaly nějaké nevyřešené záležitosti z minulosti. Cesta mi změnila život, cítím se svobodnější a otevřenější," dodává.

Seminář je určen všem, kdo v životě hledají opravdovou radost, cítí se vyhořelí či bez motivace. Tato metoda si umí poradit i s fyzickými problémy, které se lékařům nedaří úspěšně vyléčit. S Cestou dokážete najít i správný směr, jak zlepšit vztahy s druhými lidmi i sám sebou.

V rámci semináře se naučíte:
• Vyčistit emocionální a fyzické bloky, které vám brání v prožívání vlastního nejvyššího potenciálu naplno.
• Využívat jednoduché nástroje, s nimiž můžete probudit své vědomí a potenciál.
• Vyčistit staré buněčné vzpomínky i emocionální zátěže, které mohou způsobovat onemocnění.
• Jak usnadnit léčení na všech úrovních.
• Otevřít se pocitu radosti a svobody. A v neposlední řadě se naučíte zažít skutečné naplnění vlastního života.

Cesta duše i těla

Během třídenního semináře Intenzivní Cesta a Pokročilé nástroje si postupně prožijete a naučíte se proces Emocionální Cesty, proces Fyzické Cesty a Pokročilé nástroje. První den semináře vás Brandon Bays seznámí s danou metodou a provede praktickou ukázku, jak s ní pracovat. V odpoledních hodinách si účastníci s pomocí skript a trenérů projdou celým procesem Emocionální Cesty.

Sobotní proces Fyzické Cesty je zaměřen především na odhalování a léčení příčin fyzických zdravotních obtíží. Účastníkům semináře, ať už s vědomými či nevědomými potížemi, tato metoda rychleji pomůže najít a uvolnit jakékoliv bloky, které za potížemi stojí.
Během části Pokročilé nástroje získáte mnoho dalších jednoduchých, ale velmi účinných nástrojů, které proces Cesty usnadňují.


Kdy: 18.-20. 3. 2016 (začátek vždy v 9:00, konec v pátek a sobotu v cca 20:00 a v neděli v cca 19:00)

Kde: KC City, Na Strži 65/1702, Praha 4 (www.kc-city.cz)

Pořadatel: WiNspirace 4U, s.r.o.

Prodej vstupenek a odpovědi na dotazy ohledně semináře na kontaktech Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.; +420 604 931 957.

O Brandon Bays

Brandon Bays je celosvětově uznávanou terapeutkou, lektorkou a autorkou knih. Původem z USA, ale žijící již mnoho let ve Walesu, zemi Spojeného království Velké Británie a Severního Irska. V roce 1992 jí byl diagnostikován nádor dělohy o velikosti basketbalového míče. Techniky, díky nimž se během necelých sedmi týdnů uzdravila bez léků a operace, popsala ve své knize Cesta (v originále „The Journey"). Mezi její další knihy patří Cesta pro děti, v níž ukazuje, jak je možné tuto metodu využít k pomoci dětem; Svoboda, kniha o svobodě na všech úrovních našeho bytí. Spolu s Kevinem Billettem také napsali knihu Vědomí - Nová měna, která popisuje, jak se zbavit různých životních omezení a žít trvale naplněný život. Kromě psaní knih se Brandon Bays věnuje především vedení seminářů Cesty po celém světě. Více na webu: www.cestabrandonbays.cz.

WINspirace 4U, s.r.o.
Společnost byla založena 2013 zejména na podporu metody Cesta v České republice. Více info na: http://www.cestabrandonbays.cz

(tz)