1.jpgRozsypaná majoránka, paprika, špetka pepře tam, špetka skořice jinde. Bezproblémově uskladnit pytlíky s kořením, to je boj, který nejde vyhrát. Nebo ano? S revolučními násypkami SEASON to jde. Vážně!
Ne každý má doma dózičky na koření. A pokud ano, často nemá čas nebo trpělivost do nich koření přesypávat. Jídla tak často ochucujeme přímo ze sáčků s ustřihnutým rohem a skladujeme je zpravidla, kde se dá a jak se dá. S násypkami SEASON máte po starostech.
Jak fungují? Je to víc než snadné. Sáček s kořením zastřihněte, vložte do něj násypku a přímo ze sáčku dochucujte jemně mletou paprikou, drhnutou majoránkou nebo celým pepřem. Pohodlně a bez nechtěného „překořenění". U každé násypky můžete zvolit otvory pro jemně mleté, hrubší nebo celé koření.
Násypky SEASON mají i další výhody, jež musí ocenit každá hospodyňka či kuchař. Kromě kontrolovaného kořenění zabraňují vlhnutí koření, které tak nevětrá a zároveň se nevysypává.
Každý si navíc může vybrat variantu násypek SEASON podle svého gusta. Kdo je zvyklý skladovat koření v zásuvce či dóze, sáhne po násypkách v balení po šesti kusech. Praktičtější řešení nabízí násypky na liště, kterou bez problémů upevníte na kuchyňské lince. A na své si přijdou i ti, kteří interiér kuchyně rádi zpestří - prémiová verze s dvanácti násypkami má totiž stylový otočný stojánek.

Na snímku: Násypky pro sáčky s kořením TESCOMA SEASON 6 ks, 10 ks na liště a 12 ks s otočným stojánkem (design TESCOMA design centrum Zlín). Vynikající pro dochucování pokrmů přímo ze sáčků s kořením a uzavření sáčků při skladování. Dodáváno se 3 velikostmi sypacích otvorů pro pohodlné dávkování celého, mletého i jemně mletého koření. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. Cena od 199 Kč, www.eshop.tescoma.cz