1.jpgChlad, nevlídno, či první mrazíky? Ano, to všechno nás v nadcházejícím podzimním období pravděpodobně nemine. S novou linií termosek TESCOMA CONSTANT MOCCA si však zimu udržíte od těla!

Do práce, při sportu, nebo jen tak - celonerezové dvouplášťové termosky TESCOMA CONSTANT MOCCA nabízejí nepřeberné možnosti využití. Nyní navíc v trendy mocca odstínu a se dvěma novinkami nejen pro „sportuchtivé".
Řeč je o sport termosce s „jednodotykovým" uzavíráním a se zámkem proti nechtěnému otevření ve dvou velikostech. Druhá v pořadí je pak sportovní termoska se sítkem, které udrží ovoce, bylinky, či led při pití uvnitř termosky. Šroubovací uzávěr je k termosce připevněný poutkem tak, aby se během pití nikam nezatoulal.
Ranní cestu do práce vám jistě zpříjemní horká káva v praktickém a elegantním termohrnku s otočnou rukojetí pro praváky i leváky. Oběd si pak můžete z domova jednoduše donést v termosce na potraviny se dvěma vodotěsnými plastovými miskami.
Linii dále doplňují tradiční termosky s hrníčkem ve čtyřech velikostech a termoska s dávkovacím uzávěrem pro pohodlné nalévání bez ztráty teploty.
TESCOMA však nezapomíná ani na nejmenší. Pro jejich komfort uvedla na trh dvouplášťovou vakuovou termosku BAMBINI, opatřenou pružným silikonovým brčkem a odnímatelnou klipsou pro zavěšení. Pro kluky v modré a pro děvčata v růžové barvě.
Nestárnoucí termosky v novém, atraktivním designu, jsou při běžném používání nerozbitné, vložené nápoje nebo pokrmy zůstávají horké nebo studené po dobu několika hodin.
Zkrátka a dobře, z termosek CONSTANT MOCCA českého výrobce TESCOMA si vybere opravdu každý.

(tz)