Perfect Slim Drink [2].jpgDo dovolené zbývá pár dnů a ručička na váze se nehýbá? Vrátila jste se od moře a kila, která jste od zimy shazovala, jsou po pobytu all inclusive zpátky? Povolejte do boje novou účinnou zbraň a vítězství bude snazší. Perfect Slim Drink zasytí, podporuje hubnutí a reguluje cholesterol. Obsahuje širokou škálu vitaminů, má protizánětlivé účinky a napomáhá regeneraci organismu.

Nejdůležitější složkou nápoje Perfect Slim Drink je glukomannan, který přispívá ke snižování hmotnosti a udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Příznivého účinku dosáhnete při konzumaci 3 sáčků nápoje Perfect Slim Drink denně. Bonusem je přidaný enzym bromelain, který má protizánětlivé účinky a podporuje regeneraci organismu. Nápoj obsahuje doporučenou denní dávku vitaminu C, vitamin E a vitaminy skupiny B. Jedna porce nápoje obsahuje pouze 4,7 kcal. Perfect Slim Drink se dodává v praktickém balení, které se hodí do kabelky i na cesty.
Doporučené dávkování: 1 sáček (2,5g) 3x denně. Sáček se smíchá s 200-250 ml vody a ihned vypije. Maximální účinnosti dosáhnete konzumací 10-20 min před jídlem. Maximálně 3 sáčky za den.
Doporučená MOC za 1 balení (20 sáčků): 290 Kč

Více na www.vianaturallis.cz