Smetanové jogurty z Valašska patří mezi stálice na trhu mléčných výrobků. Zákazníci si je oblíbili pro jejich kvalitu a široké spektrum příchutí. Mlékárna Valašské Meziříčí vyrábí tyto jogurty již v devíti příchutích a nyní tuto známou a velmi oblíbenou řadu doplní novinka Smetanový jogurt brusinka-ostružina s vanilkou. Mlékárna Valašské Meziříčí patří díky vysoké kvalitě a lahodné chuti svých výrobků již řadu let mezi přední výrobce mléčných výrobků. Kvalita produktů je potvrzena nejen stoupající oblibou u zákazníků, ale i různými oceněními, která mlékárna získala. Příchuť brusinka-ostružina vybrala valašská mlékárna pro její navyšující se oblibu u spotřebitelů.

Smetanové jogurty z Valašska patří mezi naše nejoblíbenější a nejprodávanější výrobky a my jsme velmi rádi, že jsme tuto řadu doplnili o novou svěží příchuť brusinka-ostružina s vanilkou," říká Zdeněk Bukovjan, Sales&Marketing Manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Naši zákazníci budou moci novinku zakoupit od poloviny června například v obchodech Globus, a také ve vybraných Jednotách," dodává Zdeněk Bukovjan.

Novinka Smetanový jogurt brusinka-ostružina s vanilkou obsahuje 8 % tuku. Jogurt je vyrobený z kvalitního českého mléka a jeho typickým znakem je ovocná příchuť na dně kelímku. Jogurtová složka obsahuje pouze smetanu a živé jogurtové bakterie, což dodává jogurtu na kvalitě. Pestré složení dělá ze smetanových jogurtů ideální produkt pro přímou konzumaci i pro studenou kuchyni.

Řada Smetanové jogurty z Valašska

Smetanové jogurty jsou specifické svou jemnou chutí a hustou konzistencí. Smetanové jogurty z Valašska vyrábí Mlékárna Valašské Meziříčí bílé s obsahem 10 % tuku nebo s příchutí broskve, jahody, oříšku, čokolády, višně, borůvky, jahody s vanilkou, višně s vanilkou a maliny s vanilkou, které obsahují 8 % tuku. Jsou vyráběné z kvalitního českého mléka a lze je zakoupit v celé síti obchodních řetězců i maloobchodních sítí v České republice. MOC 12,90 Kč.

(tz)