Společnost dm drogerie markt  s.r.o. v těchto  dnech otevírá dvě své prodejny. V pátek 19. 6. 2015 to byla zcela nová prodejna dm v Přerově. V tomto městě se jedná již o druhou prodejnu dm.  Prodejna o prodejní ploše 325 m2 se nalézá v blízkosti Kauflandu, je dopravně snadno dostupná, s bezproblémovým parkováním.

V pondělí   22.  6.  2015 byla znovu  otevřena prodejna dm ve  Francouzské ulici v Praze  2. Rekonstrukce přinesla této prodejně zvětšení prodejní plochy o 78 m2.

Zákazníkům nabídnou obě prodejny dm rozšířený sortiment výrobků péče o tělo a pleť, dekorativní  kosmetiky, vlasové kosmetiky, kosmetiky pro muže, biopotravin, přírodní kosmetiky a produktů péče o děti.

Obě  prodejny   jsou  vybaveny  herními prvky pro malé děti, rodiče si tak mohou užít vyšší komfort  nakupování. K dispozici je také  zákaznické WC s přebalovacím pultem, a to na obou zmíněných  prodejnách.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt  s.r.o. v České republice  zahájila  činnost  v roce 1992 jako 100% dceřiná  společnost dm  drogerie markt  GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela  svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 219 prodejen zásobuje  po celé České republice  ze svého logistického  centra  v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard  Fischer a Ing. Pavel Kadečka.  Celkem v dm pracuje  2 340 spolupracovníků. V obchodním roce 2013/2014 vykázala dm v České republice  obrat  ve výši 6,815 mld. CZK a upevnila  tak své postavení  jedničky na trhu  specializovaných  drogerií.  Na trh uvádí mimo  jiné dm značky Balea, alverde  přírodní  kosmetika, babylove,  Das gesunde Plus, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax či úplnou  novinku dm Bio.

(tz)