Celých 361 m2 prodejní plochy, tedy zvětšení plochy o 121 m2, nabízí svým zákazníkům čerstvě zrekonstruovaná prodejna dm, kterou dnes, tj. v úterý 5. 5. 2015, otevírá společnost dm drogerie markt s.r.o. v Galerii Vaňkovka v Brně.

Nová prodejna v atraktivní a snadno dostupné lokalitě disponuje dostatkem parkovacích míst a nabízí rozšířený sortiment výrobků péče o tělo a pleť, dekorativní kosmetiky, vlasové kosmetiky, kosmetiky pro muže, biopotravin, přírodní kosmetiky a produktů péče o děti.

Nová dm v brněnské Vaňkovce nabízí pohodlné nakupování také rodičům s dětmi, kteří ocení zejména možnost zabavit své děti pomocí nových herních prvků instalovaných do této prodejny.

O společnosti dm drogerie markt

dm drogerie markt s.r.o. v České republice zahájila činnost v roce 1992 jako 100% dceřiná společnost dm drogerie markt GmbH Rakousko. V roce 1993 otevřela svou první prodejnu v Českých Budějovicích. Společnost sídlí v Českých Budějovicích. Svých 219 prodejen zásobuje po celé České republice ze svého logistického centra v Jihlavě. Jednateli společnosti jsou Gerhard Fischer a Ing. Pavel Kadečka. Celkem v dm pracuje 2 340 spolupracovníků. V obchodním roce 2013/2014 vykázala dm v České republice obrat ve výši 6,815 mld. CZK a upevnila tak své postavení jedničky na trhu specializovaných drogerií. Na trh uvádí mimo jiné dm značky Balea, alverde přírodní kosmetika, babylove, Das gesunde Plus, Denkmit, SUNDANCE, Visiomax či úplnou novinku dm Bio.

(tz)