TENDENCE_menší.jpgSpolečnost LASSELSBERGER spouští televizní sponzoringovou kampaň. Desetivteřinový imageový spot poběží od 7. dubna na stanicích Nova, Prima a TV Barrandov. Kampaň, která potrvá až do května, podpoří RAKO jako značku keramických obkladů s důrazem na design a vysokou kvalitu.

Na zvolených televizních stanicích budou rotovat celkem 3 varianty spotů, jejichž hlavními aktéry jsou vybrané designové novinky RAKO pro letošní rok - série Tendence, Random a Air.

Kampaň zaměřená především na laickou veřejnost má představit RAKO jako moderní českou značku keramických obkladů. RAKO na trhu zastupuje společnost, která v České republice vyvíjí, vyrábí a investuje do nových technologií keramické výroby a patří k předním zaměstnavatelům stavebního průmyslu.

„Cílem je zákazníkům připomenout, že česká značka RAKO je trendmakerem v oblasti keramických obkladů nejen v České republice a zdůraznit, jak důležitou roli v českém prostředí naše společnost hraje. Její dlouhá historie, více než 130 let na trhu, odráží náš závazek, aby značka nabízela a vyvíjela nejen tradiční, ale i designové série podle posledních trendů v perfektní kvalitě," komentuje Petr Machoň, ředitel marketingu společnosti LASSELSBERGER.

Při výrobě spotů spolupracovala společnost LASSELSBERGER s kameramanem Tomášem Krestou a studiem ADV. Značka RAKO se v televizi objevuje spíše nepravidelně, naposledy v roce 2013.

Tradiční česká značka keramických obkladů RAKO se stala oficiálním partnerem Sezóny nového cirkusu v projektu Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015.

Sezóna nového cirkusu, jeden z vlajkových projektů programu Plzeň - Evropské hlavní město kultury 2015, nabídne během sedmdesáti večerů nejzajímavější soubory nového cirkusu. Více na www.plzen2015.cz.

Společnost LASSELSBERGER patří k významným výrobcům a zaměstnavatelům v regionu Plzeňského kraje. Z dlouhodobého pohledu je především oceňována stabilita společnosti a její úspěšná sociální politika vůči zaměstnancům. Výrobky společnosti LASSELSBERGER nesoucí tradiční značku RAKO se uplatnily při stavbě a rekonstrukci mnoha kulturních, historických a občanských staveb, ale v hojné míře si nacházejí cestu také do českých domácností. Z nedávných realizací lze jmenovat obklady v tunelu Blanka, bazén v Třinci, v Plzeňském kraji pak výzkumné středisko Entis. Více na www.rako.cz.

(tz)