Tělová zeštíhlující procedura GERnétic, zeštíhlující zábal Enveloppement Minceur. téma: Jak podpořit úsilí při hubnutí

Dotaz: Jak mohu podpořit jarní hubnutí a formování těla? Plavková sezóna se rychle blíží...

- Michaela K.

Sbohem zimním faldíkům nejen zdravou stravou a pohybem

S rostoucí intenzitou slunečních paprsků přibývá i dotazů na to, jak připravit tělo na jarní a letní měsíce, kdy chceme být všechny štíhlé a krásné. V zimním období se nějaký ten tukový polštářek lehce schová do huňatého svetru či kabátu, ale v létě to nejde. Plavky pak nemilosrdně přebývající tukové vrstvičky ještě zvýrazní.

Ve všech dámských časopisech se v tuto dobu doporučuje správný životní styl, vyvážená výživa a dostatek pohybu. To vše je k formování postavy určitě velmi důležité a žádoucí. Celý proces ale můžeme ještě prohloubit, a hlavně urychlit, speciálními programy a procedurami, které jsou ke korekci tukových vrstev určeny. Tyto promyšlené procedury určitě naleznete v kosmetických salonech pracujících s kosmetikou GERnétic. A tak neváhejte a požádejte kosmetičku o zeštíhlující program.

Zeštíhlující tělové zábaly GERnétic vás zbaví centimetrů v pase 

Skvělou péči v tomto směru vám nabízejí celotělové zeštíhlující anti-age zábaly sofistikovaným produktem Enveloppement Minceur. Přípravek obsahuje kombinaci mikronizovaných hnědých a červených řas a vzácně čistý (odborníky oceňovaný) zelený jíl Montmorillonit. Důmyslně vybrané řasy působí proti infiltraci vody do tkání, podporují mikrocirkulaci, vyprazdňování tukových buněk, mají antioxidační účinky, podporují pocit sytosti. A je třeba ještě zdůraznit, že použité řasy mají vynikající regenerační a výživný účinek na pokožku. Jsou bohaté na dostatek železa, zinku, selenu, ale i hořčíku a vápníku. Navíc ve formě pro pokožku lehce vstřebatelnou.Vysoce ceněný zelený jíl Montmorillonit odstraňuje díky koloidním vlastnostem odpadní látky z těla, je velmi bohatý na železité soli, detoxikuje a má velkou absorpční schopnost a lehce zahřívací efekt.K umocnění efektu a celkového zážitku z procedury doporučuji před zábalem provést celotělový peeling, který krásně vyhladí a provoní pokožku a doplní ji další dávkou vitamínů, minerálů a stopových prvků. Díky odstranění odumřelých buněk se účinné složky z následujícího zábalu snadněji a rychleji absorbují pokožkou. K žádoucímu efektu trvalého zeštíhlení je vhodné absolvovat kúru 10 zábalů ve frekvenci 1-2krát týdně.

Jak se o sebe starat, aby byl tukožroutský efekt podpořen? 

V domácí péči pak můžete salonní efekt podpořit aplikací přípravku Adipo Gasta na problémové partie s vyšší vrstvou tuku. Jste-li nakloněna k pohybové aktivitě, nanášejte po sportu na pokožku celého těla skvělý produkt Gerthérapi. Urychlí vyprazdňování tukových buněk, a navíc působí jako svalový relaxant, to znamená, že uvolní svaly a zkrátí dobu bolesti, která po sportu vzniká.

S. O. S. zeštíhlující procedura před dovolenou nebo společenskými událostmi 

A ještě jedno doporučení: Na základě zkušenosti z mého salonu doporučuji zábal Enveloppement Minceur využít i jako S.O.S. proceduru, kdy potřebujeme rychle zformovat postavu – například před důležitou společenskou událostí, kdy nám šaty příliš nesedí. Příjemná jednorázová kúra se zeštíhlujícím efektem nám jistě dodá velký pocit komfortu a sebevědomí, celkové uvolnění a odpočinek. A to je v našem životě důležité. Možná, že absolvování zeštíhlujícího programu GERnétic bude pro Vás inspirací k další tělové péči.

alena kimlova gernetic

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech GERnétic. Více zde: KOUPIT PRODUKTY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navštivte naše kosmetické salony po celé České republice nebo zavítejte do Kosmetického studia GERnétic.
Inspirujte se péčí pro zdravý půvab s vynikajícími výsledky a staňte se fanoušky francouzské kosmetiky GERnétic na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/