téma: Kosmetické minimum pro vytížené ženy - péče o tělo a pleť

Dotaz: Jsem velmi pracovně vytížená, ale přesto bych ráda své pokožce obličeje i těla věnovala péči. Z čeho se skládá kosmetické minimum?  

- Martina G.

 M1A4439 12Čtveřice základních produktů pro krásnou pleť a 2x5 minut v koupelně

Pro péči o obličej bych volila čtyři základní produkty, bez kterých se opravdu nelze při péči o pokožku obejít. Vždy je třeba mít v koupelně po ruce čisticí mléko, stimulační tonikum, kvalitní denní krém a regenerační noční krém. Z portfolia přípravků, se kterými pracuji více než 20 let bych vybrala produkty, které lze použít na každý typ pleti, a které přinesou pokožce standardní péči. Navíc se Vám s nimi bude velmi dobře pracovat.
Čisticí mléko Glyco dokonale odstraní líčidla, pročistí pokožku do hloubky, uvolní póry, podpoří buněčnou obnovu a přinese pokožce hebkost a příjemný pocit. Syrovátkový protein pokožku krásně zklidní.
Stimulační tonikum Fibro – bylinkový koktejl (lipový květ, heřmánek, ženšen, vilín, okurka) působí blahodárně na osvěžení a stimulaci pokožky, projasní a prosvětlí pleť.
Denní krém Tropo Plus ochrání proti nepříjemným vnějším vlivům, UV faktor poskytne základní ochranu proti UV paprskům. Bambucké máslo a mandlový olej pomohou s obnovou hydrolipidového filmu a zamezí dehydrataci.
Regenerační krém Synchro – nenahraditelný noční krém, který dodá pleti potřebné regenerační a revitalizační složky, které byly získány z ušlechtilých olejů měsíčku, mandlí, oliv, sóji a včelího vosku. Během noci odstraní z pleti únavu a vyčerpanost, obnoví rovnováhu.Práce s těmito přípravky Vám zabere ráno i večer jenom několik málo minut, a přesto udrží pleť v dobrém stavu. Chcete-li péči o Vaši pleť ještě minimalizovat, zvolte na závěr místo make-upu, který se nesnadně nanáší, tónovací krém Crème GG. Jednoduše a rychle se rozetře, nezanechává mapy a krásně pokožku tónuje a sjednotí. Dodá lehce opálený a zdravý odstín. K vaší minimalistické péči bych přidala ještě aplikaci remineralizační masky Masque Marin (jednou týdně), která je „ušita na míru“ pro unavenou, vystresovanou pokožku vytížených manažerek a podnikatelek. Doplní potřebné minerály a okamžitě dodá pleti energii a jas. Pokud často vyjíždíte na služební cesty a nechce se Vám balit všechny jmenované produkty, pořiďte si cestovní sadu složenou ze dvou produktů – Nettoyant Gommant Marin a krém Symbiose. Jedná se opravdu o bleskové kosmetické minimum, které můžete přechodně využívat. Nettoyant Gommant Marin je jemný čisticí peelingový gel, který nahradí mléko a tonikum. Můžete si ho zakoupit i v malém cestovním balení. Symbiose je krém polomastného charakteru s lehkou regenerační složkou, který lze použít jako noční i denní krém. Nebrání dokonalému nalíčení.

Tělová péče GERnétic pohladí po duši a přináší viditelné výsledky 

Pokud chcete udržet pěknou pokožku na celém těle, základem této péče je ošetření pokožky po každé ranní i večerní koupeli či sprše. Tuto péči nelze příliš zrychlit. Ráno je vhodné nanést hydratační tělové mléko. Já nedám dopustit na přípravek Lait Corps Douceur. Hebká emulze se lehce roztírá, okamžitě se vstřebává a zanechává kůži vláčnou, voňavou a dokonale hydratovanou. Večer sáhněte po suchém oleji Huile De Beauté určeného k regeneraci a výživě pokožky. Účinné látky získané z makadamiového oleje a oleje z hroznových jadérek posilují buněčné membrány. Příjemná vůně citrónové trávy Vám zpříjemní aplikaci a prohloubí spánek. Pokud chcete řešit problém celulitidy, zeštíhlení nebo uvolnění pokožky, pak je samozřejmě nutné sáhnout po dalších specifických přípravcích.

 

 Přípravky GERnétic zakoupíte zde: KOUPIT PRODUKTY
www.gernetic.cz

 Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, hlavní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ se z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Image by Kateřina Šimková a GERnétic. 

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/