téma: lymfatická drenáž

Dotaz: V  čem spočívají výhody domácí lymfatické drenáže? 

- Kateřina F.

 MG 7154 17

Lymfatický systém v kondici předpokladem pro krásnou pleť i zdraví celého těla

Správné fungování lymfatického systému je pro zdraví a komfortní pocit velmi důležité. Díky lymfatickému systému dochází k vyplavování odpadních látek, které tělu příliš neprospívají, lymfatický systém podporuje látkovou výměnu v organismu a významným způsobem podporuje i imunitní systém. Dojde-li k narušení toku lymfy, je ohrožena vyvážená činnost celého organismu. Pak je nutné lymfatický systém podpořit a znovu nastartovat přirozené fyziologické funkce.

Jak lymfatický systém stimulovat

Můžeme využít různých metod, které budou lymfatický systém stimulovat a podstoupit manuální či přístrojové lymfodrenáže. Tyto procedury bychom měli absolvovat vždy po domluvě s lékařem či jiným odborníkem, neboť se mohou vyskytnout různé kontraindikace. Abychom získali dobrý výsledek je nutné jmenované procedury pravidelně opakovat, a to je časově náročné.

Povzbuďte cirkulaci lymfy i v pohodlí domova

Kromě těchto procedur je možné volit mnohem jednodušší a méně časově náročnou cestu. Zlepšit stav lymfatického systému můžeme kvalitně i v domácí péči. Pravidelnou aplikací cílených lymfodrenážních přípravků podpoříme povrchovou mikrocirkulaci a stimulujeme celý lymfatický systém. Velmi osvědčenými produkty k domácí lymfodrenáži jsou stimulační tělové tonikum Lympho a tělový krém Vasco Artera.

Lympho je osvěžující tonikum, které příznivě působí na tok lymfy, umožňuje lepší prokrvení pokožky, pomáhá při odstraňování otoků a končetinám přináší okamžitou úlevu, osvěžení a příjemný pocit. Je vynikající k běžné denní péči (aplikujeme ráno a večer), ale můžeme ho využít i několikrát denně při dlouhých cestách, sedavém zaměstnání či dlouhodobém stání. Lze ho aplikovat i přes punčochy, pokud to situace vyžaduje. Po nanesení pocit unavených a těžkých nohou rychle mizí, stahují se otoky. Tonikum Lympho můžeme využít i v případě otoků očí. Stačí tonikem zvlhčit kosmetické tamponky a přiložit je na několik minut na oči. Otoky se stáhnou, pohled se hezky projasní.

Je-li problém se stagnací lymfy hlubší, můžeme po vstřebání tonika Lympho na končetiny nanést drenážní krém Vasco Artera. Aktivní látky (artyčok, cypřiš, koňský kaštan...) působí proti zadržování vody, podporují lepší krevní oběh, mají protizánětlivé účinky zmírňují otoky bérců a kotníků. Uvolnění končetin je citelné okamžitě po aplikaci. Oba přípravky mají velmi pozitivní vliv i na zlepšení cévního systému, vyživení pokožky a zmírnění projevů celulitidy. A to jistě potěší každou ženu. Ještě připomínám, že lymfatickému systému velmi prospívá pohyb a také zdravá strava.

 

 Přípravky GERnétic zakoupíte zde: KOUPIT PRODUKTY
www.gernetic.cz

 Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, hlavní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ se z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

Časopis Madam Business je mediálním partnerem Setkání Gerneticienne 2020.

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Image by Kateřina Šimková a GERnétic. 

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/