beautiful 2114449téma: specifická pleťová séra

Dotaz: Je nutné používat různá specifická séra, když mám velmi dobrý regenerační krém Synchro?         

- Pavla H.

Doporučení Aleny Kimlové:

Synchro jako dobrý základ pro regenraci

Synchro je opravdu skvělý přípravek, který dokonale vyvažuje fyziologické funkce pokožky, zklidňuje pleť, dokonce zlepšuje stav různých ekzémů a případných jizviček, které mohou vzniknout v mládí po akné. Podporuje též kvalitu bazálních buněk, které se rodí v bazální vrstvě. Jeho hlavní účinky však probíhají většinou v pokožce, tedy v první vrstvě kůže.

Zralá pleť potřebuje koncentrovanou péči v podobě pleťových sér

U zralé a stárnoucí pleti je však důležité transportovat aktivní látky do další vrstvy kůže, do škáry. Tam se nacházejí kolagenová a elastinová vlákna, která se podílejí na pevnosti a pružnosti pokožky. Ty bohužel s postupujícím věkem degenerují, snižuje se jejich kvalita i množství. Pokožka vadne, vrásky se prohlubují. A tady nastupují svým účinkem právě speciální přípravky většinou ve formě sér. Pokud používáte krém Synchro, pak by bylo vhodné doplnit péči reparačním sérem Cells Life. Sérum má intenzivní hydratační efekt, zvyšuje podíl kyseliny hyaluronové, která je schopna na sebe navázat velké množství vody a tím zvýšit objem pleti. Dostatek kyseliny hyaluronové navíc umožňuje kvalitnější výměnu živných látek a hormonů mezi buňkami a krví.
Oligopeptidy obsažené v Cells Life působí jako signální molekuly k regeneraci fibroblastů, tedy buněk produkujících kolagen a elastin. Zvyšuje se podíl, ale hlavně kvalita těchto důležitých vláken. To je pro pleť velmi důležité, dochází keLe Concetre Reparateur zlepšení její pevnosti a pružnosti.
Antiradikálový komplex pohlcuje volné radikály, které způsobují degenerativní změny v buňkách a nenávratně poškozují jejich DNA. Je důležitý, aby pokožka předčasně nestárla a aby se netvořily hluboké vrásky. Pokud byste chtěla své pokožce dopřát opravdu nádech luxusu a intenzivní regenerační a reparační péči sáhněte po přípravku Le Concentré Réparateur. Unikátní přípravek s mnoha aktivními látkami zahladí známky stárnutí a projasní pokožku. Séra lze používat na celou ošetřovanou plochu, nebo jen lokálně na problematická místa s vráskami či povadlou pokožkou. Věřím, že Vás jmenované produkty zcela uspokojí.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka značky GERnétic.Kosmetickou poradnu pro Madam Business připravila Alena Kimlová, vrchní firemní školitelka a ambasadorka značky z Kosmetického studia GERnétic.

Kosmetika GERnétic podporuje:

Dárcovství krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci“ s z.s. Zdraví-Život
Vzdělání dětí s Nadačním fondem Rozum a Cit
Více informací o podporovaných projektech: https://www.gernetic.cz/podporujeme

 

Termín do diáře:
Navštivte nás na mezinárodním kosmetickém veletrhu „WORLD OF BEAUTY“
15. a 16. března 2019 v Praze na výstavišti PVA EXPO PRAHA – Letňany.
V pátek 15. března od 13 hod. SHOW na hlavním pódiu „Gurmánské kosmetické menu á la GERnétic podle kuchaře Ondřeje Slaniny a kosmetičky Aleny Kimlové“

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.
GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení!

www.gernetic.cz

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.
Staňte se našimi fanoušky na https://www.facebook.com/GERnetic.cz
nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/