gernetic_200

img1_600 téma: žehlička pleti

Odpovídá Alena Kimlová
z Kosmetického centra GERnétic

Mám náročné zaměstnání a součástí mých pracovních povinností jsou večerní prezentace firemních produktů. Večer je však moje pleť unavená. Můžete mi poradit nějaký trik, jak pleť alespoň na potřebnou dobu zlepšit?
Na pokožce se odráží celkový stav organismu. Kůže je jakýmsi zrcadlem toho, co se děje uvnitř našeho těla. V případě, že jsme unavené, pleť ztrácí na vitalitě, jasu, vrásky se prohlubují. K rychlému zlepšení stavu pokožky je třeba najít si alespoň půlhodiny času, který věnujete jenom sobě. Pak provést rychlé kosmetické ošetření, tzv. žehličku pleti. Celý proces se skládá z několika kroků: peeling, stimulace a lifting, hydratace, vyvážení.

Nejprve je třeba odstranit odumřelé buňky z povrchu a projasnit pleť. Doporučuji použít peelingový gel Nettoyant Gommant Marin. Přípravek naneste na vlhkou pokožku a jemnými krouživými pohyby proveďte peeling. Pak opláchněte vlažnou vodou a pleť osušte.
Po peelingu je důležitá stimulace a lifting. K tomuto účelu se mi osvědčil koncentrát Mito Special +. Je důležité přípravek dobře do pokožky zapracovat a nechat chvilku vstřebávat.
Svěží vzhled pleti zabezpečí i dostatek vody v pokožce. Naneste hydratační masku Hydra Ger, vypijte sklenici vody nebo ovocné šťávy, pohodlně si lehněte, zavřete oči a nechte masku 10-15 minut působit. Po uplynutí této doby masku smyjte vodou a pleť osušte. Závěrem je třeba nanést ochranný krém. Výborný je přípravek Tropo (pro mastný typ pleti) nebo Tropo Plus (pro suchý a smíšený typ pleti), který pokožku sjednotí. Po slabé půlhodince bude vaše pokožka působit odpočatým, svěžím dojmem a bude připravena na dokonalé večerní nalíčení.

bunecny-stimulator-mito-spcial_800

Produkty GERnétic zakoupíte v Kosmetickém centru GERnétic nebo v kosmetických salonech pracujících s kosmetikou GERnétic. Odborně vyškolená kosmetička vám poradí, jak přípravky používat.

 

blond_fotolia_8563748_subscription_l_800 Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:

zamezují předčasnému stárnutí,

řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,

zpevňují a modelují poprsí,

přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.
Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.
Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube

Sponzorem poradny je francouzská přírodní kosmetika GERnétic.
www.gernetic.cz
GERnétic je řešení!