Kefírové mléko.jpgČeské společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. se podařilo propojit a rozšířit spolupráci s vídeňskou firmou Josef Manner & Comp. s celosvětovou působností. Obě firmy se rozhodly pokračovat ve spolupráci, kterou zahájily před dvěma lety prostřednictvím Manner Tour po České republice. Společnosti propojily své výrobky a od května 2017 budou mít zákazníci možnost zakoupit Kefírové mléko nízkotučné s informacemi o novince Manner Müsli. Naopak na Manner Müsli naleznou spotřebitelé informace o Bílém jogurtu z Valašska. Protože zákazníci vnímají vzájemné aktivity pozitivně, chystá Mlékárna Valašské Meziříčí s firmou Josef Manner další společné projekty.

„Společná filozofie kvality produktů a zachování tradičních receptur, jež dodávají výrobkům nezaměnitelnou chuť. To jsou symboly, které naši společnost a společnost Manner spojují," říká ing.Radka Benešová, marketing manager Mlékárny Valašské Meziříčí. „Jsme velmi rádi, že nás Manner oslovil a věříme, že spolupráce bude pokračovat i nadále," dodává Radka Benešová.

„Přestože je Manner tradiční rodinnou firmou s výrobky vyráběnými osvědčenými recepturami přes 125 let, přináší každý rok svým zákazníkům nové chutě, tvary nebo balení. Ne jinak je tomu i v letošním roce. Rovněž u novinek hraje kvalita a použití surovin té nejvyšší kvality velkou roli," uvádí Aleš Aldo Koláček, obchodní a marketingový ředitel Josef Manner. „Partnery pro spolupráci si pečlivě vybíráme. Ne jinak tomu bylo i u spolupráce s Mlékárnou Valašské Meziříčí. Tato volba je dobře vnímána i spotřebiteli. A to vzhledem k oblíbenosti obou značek," dodává Aleš Aldo Koláček.

Kefírové mléko nízkotučné obsahuje probiotické kultury - Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacteria, Streptococcus Thermophilus. Obsahuje 1,1% tuku a je vhodné pro všechny věkové kategorie. Kefírové mléko nízkotučné se dobře hodí po celý rok nejen k osvěžení, ale výborně také i do studené kuchyně. Řadí se k nízkotučným produktům, tudíž je vhodné pro udržení zdravého životního stylu a štíhlé linie. Velkou výhodou je praktický uzavíratelný uzávěr, který umožňuje kefír zabalit i na cesty a lze jej tak konzumovat během celého dne. Cena výrobku je 13,90 Kč.

Manner Müsli přináší požitek z křupavé snídaně s originálními přísadami Manner. Přitom nejen dobře chutnají, ale obsah 52% celozrnného podílu zaručuje rovněž vysoký obsah vlákniny. Jsou ideální pro dobrý start do nového dne. Obsahují také nízký obsah cukru. Manner Müsli obsahuje až o 30% méně cukru než běžné křupavé Müsli. Na obalu naleznou zákazníci informaci „snížená hladina cukru". Ceny výrobku je 109 Kč.

_____________________________________________________________________________________
Privatizací Beskydských mlékáren v roce 1992 vznikla Mlékárna Valašské Meziříčí. Současný výrobní program tvoří tyto výrobky: smetanové jogurty, polotučné ovocné jogurty, nízkotučné ovocné jogurty, kysané výrobky, BIO jogurty a čerstvé tekuté výrobky. Mlékárna Valašské Meziříčí se zařadila mezi významné výrobce kysaných mléčných výrobků České republiky. Zákazníci si je oblíbili především pro jejich vysokou kvalitu a lahodnou chuť. Prvotřídní kvalita výrobků je potvrzena nejen jejich stoupající oblibou, ale i získáním nejrůznějších ocenění. Za těmito úspěchy stojí především zaměstnanci společnosti, kteří ke kvalitě výrobků přispívají svým nadšením a obětavostí. Její výrobky jsou zastoupeny v celé síti obchodních řetězců i ostatních prodejen. Co se týče exportních aktivit, mlékárna se soustředí na slovenské trhy. Více informací o mlékárně naleznete na: www.mlekarna-valmez.cz.

Společnost Josef Manner & Comp. byla založena v roce 1890. Za dobu své existence se etablovala jako specialista na výrobu vaflí, dražé a pěnových cukrovinek. Na rakouském trhu zaujímá číslo jedna a na celkovém trhu s cukrovinkami místo třetí. Centrála se nachází ve Vídni, další výroba je v Pergu a ve Wolkersdorfu. Výroba probíhá výhradně v Rakousku. K Manner rodině patří vedle slavných Manner Neapolitaner s lískooříškovým krémem i značky Casali s populární oblíbenými Rum-Kokos kuličkami, banánky v čokoládě a Napoli s klasickým Dragee Keksi, stejně jako populární Mozartovy koule od Victora Schmidta. Manner výrobky se prodávají přibližně v padesáti zemích po celém světě, prodejní kanceláře jsou v Německu,
eské republice a ve Slovinsku. Žádná jiná rakouská společnost nespojuje Manner vídeňskou tradici s moderním image, tak jako Manner. The taste of Vienna! Společnost je rodinnou firmou se sídlem ve Vídni a veškeré své výrobky vyrábí výhradně výhradně v Rakousku. Manner je lídrem na trhu s oplatkami a vaflemi již 127 let. . Více informací o mlékárně naleznete na: www.manner.com/cz.