Detsky-domov-Tisa.jpgSpolečnost Huawei, třetí největší světový výrobce smartphonů, ve spolupráci s nadací Srdce na dlani předala dar dětem z dětského domova v Tisé. Dobročinný projekt je součástí vánoční kampaně společnosti Huawei #BePresent, která vyzývá všechny lidi, aby alespoň přes Vánoce odložili mobilní telefony a strávili čas se svými blízkými. Právě my sami a naše přítomnost jsou totiž tím největším darem pro lidi okolo nás. Slavnostního předání se zúčastnili i zpěvačka Monika Bagárová, muzikant a herec Adam Mišík nebo patronka organizace Srdce na dlani Jitka Kocurová.

V České republice myšlenku #BePresent podpořila i řada známých osobností a celebrit, mezi nimi třeba: zpěvačka Monika Bagárová, herec a muzikant Adam Mišík, moderní pětibojař David Svoboda, Miss ČR Nikol Švantnerová a další.

Uživatelé FB sdílením myšlenky #BePresent podpořili dětský domov v Tisé

Hodnotu darů pro dětský domov v Tisé určili uživatelé Facebooku na základě množství komentářů s hashtagem #BePresent pod vánočním příspěvkem na zdi profilu Huawei. Společnost Huawei vybranou částkou přispěla ke splnění vánočních přání dětí z dětského domova.

Video se známými osobnostmi podporujícími myšlenku #BePresent naleznete na youtube kanále Huawei.

Video z předávání daru v dětském domově v Tisé naleznete zde.

Pro více informací navštivte www.nejlepsivanocnidarek.cz sledujte FB profil Huawei www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK.

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk