09 organix coverPodzim o sobě dal vědět. Nastal čas, kdy se dny zkracují, teploty klesají a příroda hraje všemi odstíny teplých barev. Je to ideální doba k přeměně svého domova na příjemnou oázu, kde můžete strávit dlouhé sychravé večery v pohodlí.

Pokud přemýšlíte, jak si ho zútulnit, aby odrážel teplo a klid, tolik potřebné v těchto měsících, máme pro vás trošku inspirace. A pokud hledáte stylový a zároveň pohodlný nábytek, který tuto kouzelnou atmosféru ještě více podpoří, firma RIM nabízí přesně to, čím byste ji v místě, kam se den co den vracíte, mohli umocnit.

Síla podzimních odstínů a dekorací
Teplé barvy, jako je oranžová, hnědá, popřípadě béžová či zlatá, dokážou interiér proměnit v útulný a hřejivý prostor. Postačí pár doplňků v podobě polštářů v paletě barvícího se lesa nebo parku, deky na pohovce nebo třeba nová váza v barvách podzimu. Ideální je si v tomto období vyzdobit svůj domov sezónními dekoracemi. Sušené květiny, dýně, svíčky a vůně skořice vám navodí tu správnou vlídnou atmosféru.

Přírodní materiály jako ideální doplněk
Na podzim je dekor dřeva pro vaši domácnost více než příhodný. Navíc v současném světě, kde hledáme spojení s přírodou a snažíme se o udržitelný způsob života, zůstává touha lidí volit přírodní materiály velmi silná. Ty nejenže navozují pocit tepla a přívětivosti, ale také respektují životní prostředí. Dřevo, jakožto klasický favorit, si stále udržuje svou oblíbenost pro svou trvanlivost a přirozenost. „Drží si tak stále svou laťku popularity, avšak nově se do popředí dostávají také udržitelné plasty. Ať už jde o využívání recyklovaných materiálů koncovými uživateli, nebo průmyslovou recyklaci, přinášejí tyto alternativy nejen estetický požitek, ale nabízejí také moderní a šetrný přístup k zařizování prostředí,“ komentoval Michal Hotmar, marketingový specialista RIM CZ.

Správné osvětlení dokáže divy
Na podzim je ideální čas vyměnit ostré bílé světlo za teplejší. Světla s nastavitelnou intenzitou, svíčky a lampy s teplým žlutým světlem vytvoří pěkné prostředí, díky kterému vám bude i během chladných večerů dobře.

Pohodlí především s nábytkem
Nejdůležitější je, abyste se ve svém domově cítili co nejpohodlněji. To respektuje i výrobce nábytku RIM, který kombinuje estetiku s maximálním komfortem. Pohovky a křesla jsou vybavené kvalitním čalouněním a dokážou vytvořit pohodovou domácí pracovnu či útulné místo k relaxaci. Křesla jsou nejen líbivá, ale také zajišťují dokonalé pohodlí pro dlouhé podzimní večery. Vybrat si lze přesně ty kousky, které dobře hrají s barvami podzimu. „Snažíme se, aby naše výrobky byly originální, funkční a ergonomické. Pro RIM je od samého začátku prioritou vývoj a výroba vlastního produktu,“ uvedl Ing. Milan Nagy, předseda představenstva jmenované firmy, která úspěšně působí na našem trhu už 31 let.

Společnost RIM CZ byla založena v roce 1991 s cílem vytvářet židle, které si lidé zamilují. Ergonomické, funkční, s dlouhou životností a kvalitním designem. A už přes 30 let se jí to daří. Základem filozofie RIMu je dobrá ergonomie každého výrobku. Židle vyvíjí a vyrábí ve Zlínském kraji ve spolupráci se světovými designéry. Použití kvalitních materiálů, dokonalé zpracování, vlastní originální design, ale také ekologie a udržitelnost – to jsou už od počátků klíčové hodnoty firmy RIM.

(tz)