Březen

nh_car_200_200Brzy mě čeká Státní technická kontrola a měření emisí. Mohu předtím přivézt svůj vůz na kontrolu, servis a případné opravy? Berete jen některá auta, nebo na značce nezáleží?

nhcar_03_4516 STK a měření emisí je cyklus, který se nevyhne žádnému řidiči, natož řidičce. Po koupi nového vozu následuje po 4 letech, dále se pak opakuje každé 2 roky. Oblíbeným koníčkem všech typů silničních kontrol je právě ověření platnosti STK a měření emisí na vinětách na zadní registrační značce. Vyznačené datum na známkách určuje, ve kterém měsíci a roce byste měli absolvovat další kontroly. Pozor, nové registrační značky od 1. ledna 2015 obsahují pouze červenou nálepku STK, protože termín měření emisí je s termínem STK shodný.
No a co dělat? Máte několik možností. První je, když vyřídíte vše sama. Druhá je pověřit někoho všemi těmito starostmi. Je to ta lepší možnost, protože jedná-li se o autorizovaný servis, tak ten vozidlo i připraví do takového stavu, aby se kontrola nemusela provádět opakovaně. Společnost NH Car je autorizovaným servisem pro značky Volkswagen, Audi, Škoda, Kia, Fiat, nicméně je schopna opravit i jiné značky vozidel. Takže běžte na www.nhcar.cz a klikněte na Chci servis. Vyberte si značku a objednejte se on line nebo si vyberte kontakt. Ostatní zařídíme my.
A víte, co bude vaší další výhodou? Už nikdy více nebudete muset sledovat, kdy je čas na další STK. Pomocí mailu či SMS se v předstihu připomeneme. My totiž Jedeme s vámi!