Mazagrande_image.jpgZvědavost nám dává chuť objevovat. A vždycky nás zavede o kousek dál. Díky ní máme víc vzrušujících zážitků, ale také třeba víc průšvihů. Tak třeba: proč nesmíchat kávu s limonádou? A je to právě zvědavost, díky které se objevilo neobvyklé a osvěžující spojení kávy a citrusové limonády. Jmenuje se Mazagrande. Není to ale jen další nová ochucená limonáda nebo energeťák.

Je to přírodní jemně perlivý nealkoholický drink s chutí čerstvých citrusů a nádechem kávy. Mazagrande, které se vyrábí na čistě přírodním základu, chutná výborně samotné, na ledu s citronem anebo v míchaných nápojích s alkoholem. Češi ho okusí jako první, má u nás totiž světovou premiéru.

Zvědavost inspiruje. Zvědavost provokuje. Zvědavost stojí za vznikem Mazagrande. Mazagrande staví na historii dávného nápoje – mazagran. Ten vznikl právě tak trochu ze zvědavosti. A to, když francouzští legionáři v Alžírsku dumali nad tím, jak nejlépe zahnat žízeň ve spalujícím vedru. Jejich zvědavost je dovedla až ke spojení kávy a citronové šťávy se sodovkou. Výsledkem byl osvěžující nápoj pojmenovaný podle pevnosti Mazagran, kterou zrovna obléhali. Od té doby se nápoj postupně šířil dál po světě, uchytil se hlavně v Portugalsku a poslední dobou si postupně získává popularitu i v kavárnách v našich zeměpisných šířkách.

Recept na mazagran zní jednoduše, ale namíchat ho je docela věda. Když to přeženete s citronem, bude moc kyselý. Když vám ujede ruka s kávou, bude zase hořký. Nebo vám z toho vyjde kávová voda. Proč si ale lámat hlavu se všemi těmi poměry, když nově je vše již v perfektním poměru namíchané a zabalené v jednom...

Mazagrande je v prodeji v úzké hliníkové plechovce o objemu 250 ml. Obsahuje jen přírodní složky a je bez přidaného cukru!

Koupit ho můžete v maloobchodní síti, velkoobchodech, u čerpacích stanic pohonných hmot, ve značkových obchodech Tchibo, ale i online.

Mazagrande je ideální pro všechny, kdo žijí aktivním stylem života a rádi objevují a zkoušejí nové věci. Je jemně sycené, má zlatavou barvu a příjemnou vůni citrusů s lehkým nádechem kávy. Pokud hledáte nový osvěžující drink na léto, právě jste ho objevili. Netradiční a zároveň velmi osvěžující kávová limonáda Mazagrande je tu právě pro vás!

Pro více informací navštivte www.mazagrande.cz nebo sledujte Mazagrande na Facebooku a Instagramu.       

(tz)