GERNETIC logo2014 krivky CMYK2014.jpgModelace postavy, zeštíhlení, zpevnění zadečku a stehen, to je téma, které se většinou stává hlavním předmětem rozhovorů žen a dnes i mužů v každém věku. V současné uspěchané době máme jen krátký čas na vytvoření si úsudku o druhé osobě, proto se stal vzhled významným prvkem neverbální komunikace. Štíhlá postava je nejen trendem doby, ale i odborníci se shodují, že přebytečná kila příliš zatěžují organismus, a je-li nadváha opravdu velká, jsou vážným zdravotním rizikem.

 Firma LK SERVIS, generální zastoupení kosmetické značky GERnétic pro ČR a SR, realizovalo ve spolupráci s Genomac výzkumným ústavem ministudii, jejímž cílem bylo ověřit účinnost přípravků GERnétic, které pomáhají při formování postavy a podporují celkový zdravotní stav.

 Genetika je velice užitečná, chceme-li poznat sami sebe. Platí to i při snaze zbavit se přebytečných kilogramů a zformovat postavu. S její pomocí můžeme odhalit vzorce, jakými se naše zeštíhlování bude řídit. Všeobecná doporučení a pravidla fungují, nicméně jejich účinek i samotná rychlost zeštíhlení závisí na faktorech zapsaných v naší genetické výbavě.

 Do ministudie se zapojilo celkem šest osob, z toho jeden muž, ve věkovém rozpětí 34 až 71 let. Tito dobrovolníci byli sledováni po dobu 8 týdnů. Cílem bylo zmapovat, jak si povedou při zeštíhlování s produkty GERnétic, které si aplikovali na pokožku dvakrát denně. Jednalo se přípravek ADIPO GASTA a BEAUTÉ CORPS MARIN. Skupina každý týden absolvovala vážení, měření obvodu pasu, boků, stehen a lýtek.

adipogasta_5496

 „Přitom jsme u každého jedince získali podrobný přehled o sedmi genetických predispozicích, jež hrají při redukci váhy a zeštíhlování velkou roli. Jde o míru ukládání přijatého tuku, míru odbourávání uloženého tuku, vliv druhu přijatých tuků (živočišných i rostlinných), zvýšenou potřebu sladkého, zvýšenou chuť na sladké, vnímání hořké chuti, zvýšené riziko vzniku závislosti," vysvětluje RNDr. Lucie Benešová, Ph.D., ředitelka výzkumného ústavu Genomac.

 V průběhu studie byly sledovány parametry jako míra ukládání a odbourávání tuku, sportovní aktivita, výživa, BMI. Na základě rozboru těchto vstupních hodnot je možné odhadnout, jaká dynamika zeštíhlování se u každého projeví.

 Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka LK SERVIS, generální zastoupení GERnétic pro ČR a SR podotýká: „Výsledky jsou ohromující a poukazují na fakt, že chcete-li hubnout, nejste zcela limitováni životním stylem ani věkem. Záleží i na vaší genetice. Někdo hubne snadněji, jiný hůře. Do hry vstupuje také počáteční hodnota BMI a razantnost redukčního režimu."

 A s jakými výsledky studie přišla? „Osoby z testované skupiny, jejichž genetická výbava je předurčovala k normálnímu hospodaření s tuky, uspěly všechny. Co je ale pozoruhodné - všichni účastníci studie, kteří měli geneticky podmíněné horší hospodaření s tuky, díky pravidelnému používání kosmetických přípravků GERnétic, dosáhli prokazatelného zlepšení, zařadili-li do svého plánu alespoň jeden redukční prvek - například pravidelné sportování nebo úpravu jídelníčku. Došlo u nich k redukci tukové tkáně i zmenšení obvodu pasu. Ministudie tak prokázala, že GERnétic funguje, ať už máte predispozice horší či lepší. Naše přípravky výrazně dokáží podpořit efekt redukčního režimu a uspíšit dosažení viditelných výsledků," uvádí Ing. Andrea Trčková.

 Velký vliv na schopnost těla odpovídat na zeštíhlovací program mají právě genetické předpoklady, a ty se mohou u různých lidí lišit. Jedná se především o geny řídící ukládání a odbourávání tuků.

Tyto znalosti mohou dobře napomoci při odhadu účinku zeštíhlovací kúry na konkrétní osobu. Pozitivní informace pro klienty je, že pomocí přípravků kosmetiky GERnétic lze redukovat hmotnost cíleně v problematických partiích bez ohledu na věk či pohlaví.

 Zeštíhlující produkty GERnétic

Produkty GERnétic, které napomáhají formovat postavu, jsou obohaceny o tzv. „buněčného trenéra", díky němuž lze ztenčovat tukovou vrstvu lokálně v místech, která potřebujeme zeštíhlet. Tělové přípravky GERnétic pomohou celý proces úbytku tukové tkáně urychlit a člověk tak může dospět dříve k vytoužené postavě.

 Co je buněčný trenér a co umí

Buněčný trenér byl vyvíjen speciálně pro výrazné zesílení a zefektivnění účinku na pokožce. „Obsažený perfectbody_5496 komplex biologicky aktivních látek rostlinného původu je schopen cíleně vyhledávat a oddělovat hypertrofované a středně velké tukové buňky. Zlepšuje jejich mitochondriální energetický metabolismus a působí na jejich vyprázdnění, aniž by došlo k buněčnému poškození," říká Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. Tento ‚ultrasons-like‘ efekt je naprostou novinkou a klinické studie ukazují, že se jedná o výrazný inovující aktivní komplex, který zamezuje pocitu chuti k jídlu, snižuje tloušťku a objem tukové tkáně, redukuje pomerančový vzhled pokožky, vyhlazuje a zpevňuje ji.

Každá ze složek rostlinného komplexu působí na jeden nebo více metabolických článků, jež se účastní snížení množství a objemu tukové tkáně. V součinnosti jednotlivých účinků tak dochází k rychlejší modelaci těla.

 Příčiny vzniku nadváhy

Nadbytečný příjem energie, špatná skladba jídelníčku, nedostatek pohybu, dědičná dispozice, nevyrovnaná funkce štítné žlázy a nadledvinek, interní hladovění (tělo šetří energií, zpomalení metabolismu), stres, nedostatek času - to vše jsou příčiny vzniku nadváhy či dokonce obezity. Nadváha a obezita jsou dnes prokazatelně příčinou různých zdravotních problémů, které nás pak během života provázejí, proto je nutné o své tělo dobře pečovat.

 

Aby účinky zeštíhlovací kúry byly trvalé a dlouhodobé, je vhodné je podpořit určitými opatřeními.

  • Snížení kalorického příjmu

Tělo získává potřebnou energii ze zásob. Tím se výrazně podpoří a urychlí účinky přípravků.

  • Zvýšení pohybové aktivity

Vede ke většímu energetickému výdeji a také přirozenému vytvarování postavy. Umožní rychlejší využití aktivních látek v celém organismu a kýžené výsledky se dostaví dříve.

  • Dokonalejší pitný režim

Zvýšený příjem vody zlepšuje funkci lymfatického systému a umožňuje lepší odplavování škodlivin uvolněných při ošetření.

Ne všechny tekutiny jsou vhodné a je třeba se vyhnout nápojům s vysokým obsahem kalorií, nedoporučují se sycené nápoje.

 „Mnohem optimističtějších výsledků dosáhneme, když samotnou aplikaci produktů GERnétic doplníme také úpravou jídelníčku a pohybových aktivit, nebo lépe přehodnocením přístupu k sobě samotným, tedy změnou životního stylu, v němž si uděláme čas sami na sebe a uvědomíme si hodnotu zdraví a klidné mysli. Nápovědu můžeme hledat jak ve vynikajících přípravcích GERnétic, tak profesionální salónní péči našich kosmetiček, díky níž se k vytoužené zdravě vypadající postavě propracujete pod odborným dohledem a budete se těšit z trvalejších výsledků," zdůrazňuje Alena Kimlová.

 Více informací na:

www.gernetic.cz

https://www.facebook.com/GERnetic.cz  Staňte se fanoušky kosmetiky GERnétic!

KOSMETIKA GERnétic

Francouzská kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, lázní a wellness studií a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka. Společnost Mgr. Ladislav Kavan - LK Servis, generální zastoupení francouzské kosmetické značky GERnétic pro ČR a SR, působí na českém trhu již od roku 1996. Více o kosmetice GERnétic na www.gernetic.cz

Genomac výzkumný ústav, s.r.o.

Akreditovaná laboratoř založena v roce 2001 RNDr. Lucií Benešovou, Ph.D. a RNDr. Markem Minárikem, Ph.D., předními českými odborníky v oblasti genetiky a DNA analýz. Největší soukromé výzkumné pracoviště v ČR poskytující genetická testování se statutem Nestátní zdravotnické zařízení a Znalecký ústav v oboru genetika. Zaměřuje se na genetická testování pro odbornou i širokou veřejnost jako je určování otcovství, zjišťování genetického původu po otcovské a mateřské linii, analýza vrozených talentů a vloh nebo tvorba jedinečných genetických obrazů a šperků. Dále provádí výzkum a testování geneticky podmíněných druhů onemocnění a predikci účinnosti jejich léčby. Projekty z laboratoře Genomac přenášejí nejnovější vědecké poznatky o DNA do běžného života. Díky genetice se můžete dozvědět více o sobě a svých dětech nebo získat zcela jedinečný genoklenot či genoportrét.

www.genomac.cz

www.rekreacnigenetika.cz

www.umeniDNA.cz

(tz)