logo_ROSSMANN_inspiruje.jpgPoslední dobou se business i dění ve veřejném prostoru obrací k jednomu velkému tématu. Společenské odpovědnosti. Zjistili jsme, že naše možnosti nejsou tak docela neomezené, alespoň co se zdrojů naší planety týče. Dokonce už víme, že člověk není všemocným pánem tvorstva. A aby se tu hezky žilo, budeme pro to muset něco udělat. Chytře. Zodpovědně.

A stále více subjektů si uvědomuje, že se s tímto faktem musíme globálně vypořádat, vytvořit nové trendy udržitelného a šťastného života. Proto si vážím společnosti ROSSMANN, která se v iniciativách zaměřených na udržitelný rozvoj aktivně angažuje, a myslí také na jednotlivé regiony a lokality, v nichž působí. Programem ROSSMANN

INSPIRUJE začala společnost sama u sebe a svých zaměstnanců. A šíří důraz na ekologii, zdraví, dobrovolnictví, vzdělání, rodičovství a dobré skutky – zkrátka na etickou cestu našeho konání. Umění žít dobrý život, věřit v něj a předávat své nadšení a energii. Inspirovat další je to, co ROSSMANN dělá.     

Kateřina Šimková