Franchisa.jpgPropracovaná metodika Kids&Us dokazuje, že výuka anglického jazyka v ní vytvořená
je vysoce účinná. Kids&Us respektuje spontánní proces učení jazyka a přistupuje k výuce angličtiny, jako by šlo o mateřský jazyk dítěte. Mimo to jde rovněž o dobrou obchodní příležitost. Pokud se zajímáte o vzdělávání, jazyky a práci s dětmi nebo hledáte-li kariérní změnu a chcete být pánem svého času či hledáte podnět, který vás bude skutečně motivovat, pak se lze realizovat v Kids&Us, formou franchisy. To vám umožní vzít život do vlastních rukou a nalézt cestu k seberealizaci.

Vaše zaměstnání nemusí být pouze práce, ale může se stát vaším posláním a vaše kariéra způsobem, jak si splnit své sny. Forma franchisy je pak výhodná pro ty, kdo s podnikáním začínají. Nebudete na věci sami. Celý koncept má jasná a přesná pravidla, která jsou připravena tak, abyste byli zaručeně úspěšní. Kids&Us je nový koncept jazykové školy zaměřené na výuku angličtiny u dětí od jednoho ruku na základě nové účinné metody. Důkazem toho je i to, že majitelem master franchisy pro Českou republiku je Ing. Miroslav Pešta, který se inovativními metodami výuky jazyků zabývá dlouho.

Metoda Kids&Us pro děti od jednoho ruku do osmnácti ho natolik nadchla, že ji do Čech přivezl a úspěšně rozvíjí.
„Víme, že umět dobře cizí jazyk nám dává ve stále globálnějším světě konkurenční výhodu,“ uvedl Ing. Miroslav Pešta, majitel master franchisy Kids&Us pro Českou republiku. „Naším cílem je poskytnout tento nástroj dětem, aby mohly být v budoucnu silnější. Neomezujeme se pouze na přípravu žáků k oficiálním zkouškám, které potvrdí jejich úroveň. Chceme dosáhnout více. Toho, aby děti získaly takové jazykové dovednosti, které jsou nutné ke snadnému životu a práci v cizím jazyce. Aby už neznalost cizího jazyka nebyla bariérou v kariérním růstu, ale naopak. Aby se znalost cizího jazyka stala automatickou součástí našeho kariérního růstu,“ dodal Miroslav Pešta.

„Věříme, že děti mají přirozené schopnosti učit se bez učení, jen je potřeba vytvořit skvělé podmínky. Láskyplné prostředí v ranném věku je ovlivní na celý život. Můžeme společně pozitivně poznamenat celou generaci dětí v Čes­ku. Stejně jako se to daří ve Španělsku,“ uvedla Barbora Veselá, ředitelka projektu Kids&Us. „Kurzy Kids&Us jsou děleny podle roku narození dětí. Každá věková skupina má vlastní charakteristickou postavičku, pro ty menší také plyšové hračky. Postavičky slouží jako průvodce kurzem a příběhy, pro lepší zapamatovatelnost a vnitřní motivaci dětí. Děti do dvou let jsou v kurzu s jedním rodičem, od tří let jsou v hodinách samy,“ dodala Barbora Veselá.
Rodina Kids&Us se rozrůstá. Plánuje expanzi v Praze a dalších městech po celé České republice. Chce, aby možnosti českých děti v konkurenčním prostředí globálního světa byly neomezené. Zájemcům o franchisu nabízí možnost ovlivnit budoucnost i dalších dětí v jejich okolí a městech. Noví majitelé vlastních škol se stanou součástí životního projektu, který má prokazatelně pozitivní vliv na jazykové znalosti dětí. Rodina Kids&Us jim poskytne dlouhodobou podporu již od samého začátku budování školy. Koncept je již vymyšlený a funguje řadu let v devíti zemích, včetně České republiky. Metoda Kids&Us, marketing, řízení lidských zdrojů, systém vedení školy i finanční model, vše je prověřené od roku 2003 ve Španělsku a od roku 2011 v ostatních zemích, včetně České republiky.
Pro zájemce o výuku nabízí Kids&Us v Praze Malešicích zkušební ukázkové hodiny zdarma. Ty jsou určené dětem a rodičům. Rezervace hodiny je nutná přes webové stránky.   

(tz)