rasenka-estee-lauder-2017-08.jpgEstée Lauder představuje novou kolekci Pure Color Envy Lash Collection, která je určena k vytvoření dokonalých řas, kdykoli a kdekoli si zamanete. Spusťte lavinu zájmu s novou řasenkou Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara, vybavenou duálním hybridním kartáčkem pro docílení plného objemu, nekonečné délky a perfektně oddělených řas.

Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara

1 řasenka, 3 looky

Váš nástroj svádění, krásné řasy, budou s Estée Lauder nyní ještě provokativnější. Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara zabezpečí dechberoucí délku, objem i oddělení řas. Perfektně vyvážené složení s lehce vrstvitelnou strukturou pracuje v dokonalé harmonii s duálně hybridním kartáčkem. 

Nový duálně hybridní kartáček zastane jedním tahem práci tří řasenek, každý typ štětinek dodá tu správnou dávku dramatu. Kartáček z nylonových vláken vytvoří plný objem, silikonový kartáček dodá nekonečnou délku a dokonale oddělí řasy.

Kombinace luxusního arganového, jojobového a kokosového oleje pomáhá řasy vyživit a udržet je ve skvělé kondici. Kombinace těch nejlepších vláken a pigmentů zajistí kýžený objem, délku a dokonalou pigmentaci pro nezapomenutelný pohled. Díky obsahu hedvábně jemných pudrů jsou řasy na dotek neskonale hebké. Krémové a zároveň lehké složení se snadno vrství a vytváří tak intenzivně sytý rozměr řas bez nepřirozeného zatížení. Tato nová řasenka odolává vlhkosti, nevytváří hrudky, řasy neslepuje.

Řasenku také najdete ve voděodolné variantě Pure Color Envy Lash Waterproof Multi Effects Mascara, s níž docílíte perfektní celodenní výdrže líčení i ve velice náročných podmínkách. Inovativní složení řasy obalí výraznou černí, aniž by však způsobilo, že by se na nich vytvořila nepřirozená krusta černé barvy. Můžete se tak stále těšit na hebký a měkký pocit z dramatického pohledu, jemuž nehrozí žádné nebezpečí. Řasenka se nerozmazává, nedělá šmouhy. Profesionální efekt líčení zajišťuje duální hybridní kartáček.

Tyto nové řasenky z kolekce Pure Color Envy Lash nikoho nenechají na pochybách, že máte styl a víte, jak s ním uspět v každé situaci.

Nová řada Estée Lauder Pure Color Envy Lash Collection bude k dostání ve vybraných parfumeriích a ve značkových prodejnách Estée Lauder, začátkem října 2017.

(tz, upravila kat)