Rituals.cz_Karma Sun Protection Hair Spray, ochranný sprej na vlasy 100 ml, cena 435 Kc .jpgAby slunce zůstalo vaším přítelem a neubližovalo vaší pokožce, je ten správný čas ji hýčkat ochrannými prostředky. Proto také představuje značka Rituals... novou kolekci letní péče The Ritual of Karma. Produkty kombinují sladké a jemné květinové aroma lotusu s pečující silou organického bílého čaje. Kromě nich obsahuje kosmetika také přírodní antioxidační výtažky z ginkgo biloby a přírodní vitamín E.  Kolekce The Ritual of Karma navazuje na velký úspěch loňské letní edice. Ritual of Karma si vyžádali v podstatě sami zákazníci, kteří se do loňské limitované kolekce zamilovali.


rituals.cz_karma_sun_protection_-_image_1_1900

Zahajte svůj letní rituál přípravou na novou sezónu. Samoopalovací tělový krém se rychle vstřebává, nelepí a velmi snadno se roztírá. Díky těmto vlastnostem dosáhnete rovnoměrného opálení bez skvrn.

Dopřejte si jemnou péči s vitamínem E už ve své koupelně. Sprchová pěna kombinuje nevtíravou a osvěžující květinovou vůni a přírodní sílu organického bílého čaje. Dokonalé očisty navíc dosáhnete se sprchovým scrubem, který něžně ale důsledně odstraní veškeré nečistoty i odumřelé kožní buňky. Třpytivý tělový krém pak zanechá vaši pokožku hedvábně hladkou a rozzářenou.

rituals.cz_karma_sun_protection_face_cream_30_krem_na_opalovani_na_oblicej_spf_30_50ml_cena_435_kc_2000 Před slunečními paprsky můžete chránit svou kůži pomocí Mléka na opalování ve spreji s 20, 30 a 50 SPF. Mléko kombinuje silnou přírodní ochranu proti UVA a UVB paprskům, ale zároveň podporuje zlatavé opálení. Díky voděodolné textuře je vaše pokožka chráněná i v mořských vlnách. Tyto produkty doplňuje Olej na opalování s SPF 30 a Krém na opalování na obličej s SPF 30 a 50.

Před škodlivým zářením můžete chránit také své vlasy. Ochranný sprej na vlasy obsahuje směs přírodních látek a vitamínu E, které zamezí vyšisování vlasů a dodají jim dlouhotrvající lesk. Vhodné je i jako ochrana vlasů přes fénováním nebo žehlením. Symbolickou tečku v kolekci The Ritual of Karma představuje Hydratační mléko po opalování. Mléko má chladivý účinek s 30 % obsahem čistého aloe vera, koncentrovanou ginkgo bilobou, vitamínem E a bílým čajem. Tyto zklidňující přírodní ingredience zaručují okamžité vstřebání produktu a zanechají pokožku vyživenou, jemnou a pružnou.   

(tz)