inca_collagen__drek_zdarma_vitamin_c_s_pkyb_500 Novinku na českém trhu Inca Collagen, tedy bioaktivní kolagen ve formě prášku rozpustného ve vodě, je možné po celé léto kupovat se slevovým kódem levněji a ještě s dárkem v podobě měsíčního balení vitaminu C navíc. Stačí vyplnit kód C01 000 666 na eshopu www.incacollagen.cz a dokončit objednávku. Měsíční balení obsahuje 30 sáčků s 3 gramy čisté bílkoviny, což je doporučená denní dávka. Rozpustný prášek Inca Collagen obsahuje mořský bioaktivní kolagen, který je nejpodobnější tomu lidskému, proto ho naše tělo nejlépe vstřebá. Ke každé objednávce je nyní rovněž připraveno měsíční balení vitaminu C s šípky jako dárek. Více na www.incacollagen.cz.

 

Novinka v oblasti doplňků stravy Inca Collagen vstoupila na český trh po úspěšném zavedení na Slovensku, vize zakladatelky Romany Ljubasové pokračuje i dál: „Jsem velice ráda, že se nám po skvělém startu na Slovensku daří prorazit i v České republice, naše dosavadní výsledky bych zhodnotila jako zdravý a dynamicky rostoucí start - up. Do budoucna bychom se mohli posunout i do dalších evropských zemí. Máme silné základy ve velmi kvalitním produtku, kterému 100% věřím, nyní zbývá udržet směr."

Produkt Inca Collagen je podporován PR, akcemi a účastí na řadě veletrhů s tematikou krása a zdraví.

Inca Collagen se vyrábí z mořských ryb speciálními technologiemi, díky kterým je zachována biologická hodnota kolagenu, proto se mu říká „živý"a naše tělo ho nejlépe zpracuje. Kvalitu a oblibu tohoto kolagenu potvrzuje také fakt, že se přípravek Inca Collagen stal jedním ze 7 TOP produktů v rámci kategorie kolagenů na prodejním portále amazon.com.

Přípravek Inca Collagen je k dostání ve vybraných lékárnách a na webu www.incacollagen.cz za cenu 1.260 Kč za měsíční kúru.

(tz)