SY_RL_JAR_SalonPlex_CEE2_300.jpgNešetrná péče, chemické ošetření, opakované vysoušení horkým vzduchem, kulmování nebo žehlení. To jsou nejčastější příčiny poškození vlasů, které je vidět na první pohled. Poškozené vlasy vypadají suše a matně, jsou náchylné k lámání a třepení konečků. Řešení nyní nabízí revoluční regenerační technologie značky Syoss, jež nyní pomůže zmírnit poškození vlasů a zajistí jim opět zdravý vzhled. Nová řada vlasová péče Syoss SalonPLEX pomáhá chránit vlasy před chemickými nebo mechanickými vlivy tak, aby vypadaly stále jako, když právě vyjdete ze salonu.

Inovativní receptura nové řady Syoss SalonPLEX s profesionální plex technologií regeneruje poškozené vazby ve vlasových vláknech a doplňuje vnitřní strukturu vlasu, do jehož vnitřní struktury uzavírá posilující a regenerační látky. Přináší tak dlouhotrvající efekt.

sy_rl_con_500_salonplex_cee2_1607_1239

Syoss nabízí perfektní výsledky v péči o vlasy jako ze salonu každý den. V pečující řadě s revoluční SalonPLEX regeneračním systémem naleznete šampon, kondicionér a sérum. V dubnu se produktová základna rozšíří ještě o intenzivní regenerační kúru. Inovativní trojí účinnost receptury regeneruje
a vyživuje vnitřní a vnější strukturu vlasu. Minerální a organické kyseliny pomáhají restrukturovat a obnovit poškozené vazby vlasového vlákna - výsledkem jsou regenerované a zářivé vlasy.  

(tz, upravila kat)