ROSSMANN_prodejna_ilustrativni.jpgPřerovská prodejna drogerie parfumerie ROSSMANN mění svou adresu a rozšiřuje rozlohu. Nově bude provozovna sídlit v ulici Wilsonova 488/18 a nabídne zákazníkům 358 m2 prodejní plochy. Provoz bude slavnostně zahájen v pondělí 26. června 2017. V tento den čeká na zákazníky mnoho výhod.
„Přesun prodejny do nových prostor je jednoznačně krok vpřed, co se týče zákaznických služeb. Prodejní plocha se oproti původní provozovně navýší víc jak o třetinu. To nám otevírá větší možnosti k rozšíření sortimentu, zkvalitnění služeb a zlepšení podmínek pro samotné nakupování," říká vedoucí marketingového oddělení společnosti ROSSMANN Marcela Syrovátková.

Prodejna bude otevřena ve všední dny od 8 do 19 hodin a v sobotu od 8 do 13 hodin. Nově bude rozšířen sortiment produktů pro krásu, zdraví a péči. Prodejna nabídne celkem 14 značek dekorativní kosmetiky, chybět nebude ani privátní značka Rival de Loop Young a dále např. Dermacol, Max Factor, REVLON, Maybelline, L´Oréal, Essence, Catrice, Gabriella Salvete. Zákazníci se nově mohou těšit na sortiment účinných a ekologicky šetrných pracích a čisticích prostředků pro domácnost Feel Eco a Winni´s Naturel. V oblasti zdravého životního stylu bude k dostání až 250 výrobků privátní značky enerBIO. Slavnostní otevření prodejny přinese zákazníkům možnost získat slevy či slevové poukazy. Těšit se mohou také na poradenství a líčení od značek Dermacol a REVLON.

Drogerie parfumerie ROSSMANN

Druhý největší německý drogistický řetězec ROSSMANN provozuje v šesti evropských zemích více než 3 600 prodejen a zaměstnává téměř 51 000 pracovníků. V roce 1994 společnost ROSSMANN expandovala na český trh, kde v současnosti provozuje 132 prodejen s více než 750 zaměstnanci. Více informací naleznete na www.rossmann.cz.