alena-kimlova_civil_2647 Odpovídá Alena Kimlová
Kosmetického studia GERnétic

téma: liftingové přípravky

Již několik roků používám kosmetiku GERnétic. Ráda bych si z této řady vybrala nějaký liftingový přípravek. Je mi 48 let a mám suchou pleť.

S postupujícím věkem slábne kolagenová struktura ve střední vrstvě kůže, pokožka se ztenčuje, ochabuje, začínají se vytvářet kožní převisy, vrásky se zřetelně rýsují a prohlubují. Aby si pokožka zachovala co nejdéle mladistvý vzhled je třeba pleti věnovat zvýšenou péči, doplnit větší množství výživných, regeneračních a ochranných látek, používat kvalitní liftingové přípravky, které umožní okamžité zlepšení struktury pokožky a podpoří perfektní nalíčení.

Mezi liftingové přípravky GERnétic můžeme zahrnout: Mito Spécial+, Ger Lift, Myo Myoso, Gel Contour Yeux, Lift Crème, Cells Life. Speciální nabídkou je pak sofistikovaná řada Les Parfaits.

Při výběru přípravků do domácí péče je vždy nutné brát v úvahu stav pokožky (četnost vrásek, tonus), věk, citlivost pleti.

V prvé řadě bych Vám doporučila zaměřit se na oční okolí, kde se vrásky tvoří nejdříve. Využijte přípravků Gel Contour Yeux a Myo Myoso. Protivráskový a ochranný přípravek Gel Contour Yeux se aplikuje na pokožku ráno a během celého dne chrání pleť před vznikem volných radikálů a zabraňuje tak vzniku předčasných vrásek. Navíc pokožku jemně vypíná. Krém Myo Myoso stávající vrásky vypne a zjemní. Jeho účinky vydrží celý den a usnadňují tak nalíčení a zlepšují celkovou vizáž. Krém Myo Myoso je možné použít i na celý obličej.

Na projasnění a oživení pokožky dekoltu, krku a obličeje využijte sérum Mito Spécial+. Tento přípravek by se měl stát, vzhledem k Vašemu věku, součástí pravidelné denní péče. Přírodní antiradikální a antioxidační komplex zamezuje stárnutí pokožky, peptidový komplex stimuluje syntézu kolagenu a posiluje činnost fibroblastů produkujících kolagen. Přidanou hodnotou séra je i okamžitý osvěžující a liftingový efekt. Účinek séra můžete ještě znásobit aplikací přípravku Lift Crème.

Pokud pozorujete známky uvolněné pokožky, začněte používat večer pod regenerační noční krém přípravek Ger Lift. Aktivní látky jsou získány především z mořských řas a díky liposomům pronikají hluboko do pokožky. Zvyšují hutnost, objem a pevnost pokožky. Kontury obličeje se během 3 týdnů zpevňují a podporují mladistvý vzhled.

Sérum Cells Life a přípravky z řady les Parfaits je přínosné využít jako intenzivní kúru jedenkrát ročně. K dennímu používání doporučuji tyto přípravky používat v pozdějším věku.

Nezapomeňte na pravidelná ošetření v kosmetickém salonu, která Vaši snahu o krásnou pokožku značně podpoří.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Kosmetika GERnétic podporuje projekt na získávání dárců krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci". Více na https://www.facebook.com/smrtnemasanci/

Časopis Madam Business je mediálním partnerem soutěže kosmetiček „Hvězda GERnétic Česko 2017".

Srdečně Vás zveme na stánek GERnétic na výstavě World of Beauty ve dnech 8.-9.září 2017 v pražských Letňanech. V pátek 8. září 14-15 hod. autogramiáda herečky Michaely Dolinové a Sandry Pogodové, dvou náruživých múz z divadelní šou „Už zase miluju!".

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení! 

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz

nebo na https://www.instagram.com/gernetic.cz/