alena-kimlova_civil_2647 Odpovídá Alena Kimlová
Kosmetického studia GERnétic

téma: biotechnologie v kosmetice

Kosmetička mi říkala, že aktivní látky v přípravcích GERnétic, které používám a jsem s nimi spokojena, jsou vyráběny biotechnologickou cestou. Nevím, co si mám pod tímto termínem představit. A jsou-li aktivní látky opravdu přírodní, proč nenesou značku bio?

Těší mne, že jste s kosmetikou GERnétic spokojena. Laboratoře GERnétic spojují to nejlepší, co nabízí rostlinný, podmořský a minerální svět. Důmyslně dávkují a kombinují vitamíny, minerály, stopové prvky, aminokyseliny, peptidy, esenciální oleje tak, aby mohly být jejich účinky co nejlépe na pokožce využity. Získávání těchto aktivních látek v Laboratořích GERnétic probíhá dlouhou, velmi složitou a finančně náročnou cestou tzv. biotechnologií.

Biotechnologie je vlastně alternativa chemické syntéze. Je pro získávání aktivních látek mnohem výhodnější, protože umožňuje zachování opravdu přírodního potenciálu. Spočívá v používání mikroorganismů na průmyslové úrovni pro výrobu přísad pomocí fermentace. Mikroorganismy specifických typů bakterií se oddělují a poté kultivují v ideálních podmínkách v živném prostředí za specifických teplotních a světelných podmínek. Po získání optimálního množství biomasy dochází k jejímu zpracování, aby vznikl konečný produkt. Konečný typ určitého produktu vzniká podle toho jaký konečný postup se zvolí - biofiltrát, bioextrakt. Biofiltrát  vzniká oddělením mikroorganismů od živného prostředí, bioextrakt se získává extrakcí z mikroorganismů. Všechny procesy probíhají v přísných laboratorních podmínkách za dohledu odborníků a specialistů. Cílem Laboratoří GERnétic je vyrábět vysoce účinné, bezpečné a kvalitní produkty.

Ze své praxe mohu potvrdit, že přestože GERnétic nepoužívá masivní reklamu, počet uživatelů se díky vynikajícím výsledkům při ošetření kosmetikou GERnétic neustále zvyšuje. V letních měsících doporučuji vyzkoušet ucelenou mořskou řadu Marine Line, která bude díky svěží vůni dobře korespondovat s letními dny a dovolenou. Řada Marine Line obsahuje čisticí gel Nettoyant Gommant Marin, skvělý liftingový krém Ger Lift, vitalizační masku Masque Marin a denní krém s regeneračním účinkem Base De Jour Marine. Tento kosmetický set přinese pleti celkové oživení, zpevnění a vyhlazení jemných vrásek. Intenzivní, brzy viditelné účinky a svěží vůně všech produktů dodají při aplikaci přípravků na pleť punc luxusu.

Přípravky GERnétic jsou přírodní, ale nemají certifikát „bio", neboť Laboratoře GERnétic raději investují do výzkumu a rozvoje, než do drahých certifikací.

Přípravky GERnétic zakoupíte v kosmetických salonech, kde Vám kosmetička poradí, jak přípravky používat a může nabídnout i salonní ošetření. Seznam salonů na www.gernetic.cz

Kosmetika GERnétic podporuje projekt na získávání dárců krve „Smrt nemá šanci, když budeme dárci". Více na https://www.facebook.com/smrtnemasanci/

 

Časopis Madam Business je mediálním partnerem soutěže kosmetiček „Hvězda GERnétic Česko 2017".

Francouzská přírodní kosmetika GERnétic poskytuje komplexní systém špičkové péče o obličej, poprsí a tělo. Je určena pro profesionální práci kosmetiček, wellness studií, lázní a následnou každodenní domácí péči o pleť. GERnétic nabízí individuální řešení pro každého zákazníka.

Díky obsahu aktivních látek produkty GERnétic:
• zamezují předčasnému stárnutí,
• řeší různé problémy vyskytující se na pokožce jako akné, vrásky, jizvy, strie, popáleniny, ekzémy a další,
• zpevňují a modelují poprsí,
• přispívají k zeštíhlení a odstraňování celulitidy.

GERnétic udržuje pleť v dobrém stavu. Je to kosmetika pro krásu, zdraví, pohodu a příjemný pocit.

Trápí-li vás problémy s pletí, pokládejte nám své dotazy v poradnách na www.gernetic.cz.

Kosmetické přípravky GERnétic jsou před uvedením na trh dlouhodobě klinicky a dermatologicky testovány, a to s vynikajícími výsledky. Výrobce garantuje výbornou kožní snášenlivost. Při celém výrobním procesu procházejí výrobky náročnou kontrolou a dalším testováním.

Prohlédněte si videa o kosmetice GERnétic na YouTube.

Sponzorem poradny je francouzská kosmetika GERnétic.

GERnétic je řešení! 

www.gernetic.cz

Staňte se našimi fanoušky https://www.facebook.com/GERnetic.cz